دانشجويان و دانش آموزان، گروه‌هاي هدف در راهيان نور هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۶۵
استاندار گيلان:

دانشجويان و دانش آموزان، گروه‌هاي هدف در راهيان نور هستند

استاندار گيلان در جلسه ستاد راهيان نور گفت: گروه هاي هدف ما در راهيان نور دانشجويان و دانش آموزان هستند؛ زيرا اين دو قشر با شادابي و نشاط انرژي و حساسيتي كه دارند، مفاهيم را بهتر و سريع‌تر به ديگران منتقل مي‌كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، مهندس قهرماني ديروز 9 اسفندماه در جلسه ستاد راهيان نور كه در سالن اجتماعات استانداري برگزار شد، با بيان اينكه بحث راهيان نور بايد برجسته تر از سال هاي گذشته باشد، اظهار داشت: براي اين كه از خود گذشتگي ها، ايثار و فداكاري جوانان و شهداي ما در دوره انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در ذهن جوانان امروزي شكل گيرد، بايد بحث راهيان نور امسال مانند 9 دي و حركت خودجوش 22 بهمن وسيع‌تر شكل بگيرد تا نسل سوم ما نسبت به جوانان دوره انقلاب متعهدتر و دلسوزتر در صحنه حضور داشته باشند.

وي افزود: جوانان امروز بايد مراقب ترفندها و توطئه‌هاي دشمنان باشند تا وقايعي كه به صورت واهي و بي اساس به آن دامن زده مي شود و هزينه هاي زيادي را بر ما تحميل مي كند، قابل كنترل باشد.

استاندار گيلان خاطرنشان كرد: بركت اعزام راهيان نور هر ساله بر ما مشهود است و ما بايد براي استقرار امنيت اجتماعي و فرهنگي توان بيشتري را بكار گيريم.

قهرماني افزود: گروه هاي هدف ما در راهيان نور دانشجويان و دانش آموزان هستند؛ زيرا اين دو قشر با شادابي و نشاط انرژي و حساسيتي كه دارند، مفاهيم را بهتر و سريع‌تر به ديگران منتقل مي‌كنند.

وي در پايان با اشاره به اينكه همه مديران بايد در صحنه باشند، گفت: مساعدت‌هاي امسال را بيشتر مي‌كنيم تا با استفاده از همه ظرفيت‌ها، دو برابر سال گذشته اعزام داشته باشيم.

در ادامه جلسه عبدالله پور، معاون هماهنگ كننده سپاه قدس گيلان گزارش كوتاهي از كل اعزام هاي راهيان نور از قبيل دانشجويي، دانش آموزي و مردمي ارائه داد و تصريح كرد: امسال تيم پزشكي از معاونت بهداشت، استان به همراه اعزام هاي راهيان نور خواهند بود.

لازم به ذكر است، در پايان جلسه هر يك از مديران دستگاه ها پيشنهادات خود را جهت هر چه بهتر برگزار كردن اردوهاي راهيان نور ارائه دادند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار