نوسازي مدارس در روستاها و شهرها فعال شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۷۸
رئيس دفتر امور مناطق محروم رياست جمهوري:

نوسازي مدارس در روستاها و شهرها فعال شده است

مشاور رئيس جمهور و رئيس دفتر امور مناطق محروم رياست جمهوري از فعال سازي نوسازي مدارس در روستاها و شهرهاي كوچك كشور طي چند سال اخير خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر بشارتي در همايش معماري ايراني - مدرسه ايراني، كه صبح امروز 10 اسفندماه در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: از زمان جنگ تحميلي با محدود شدن منابع، كار سازندگي مدارس متوقف شد؛ اما پس از جنگ، نوسازي مدارس در نقاط مختلف كشور آغاز شد و با توجه به حركت خوبي كه در مجلس انجام شد، نوسازي مدارس در اكثر استان‌ها به خصوص سيستان و بلوچستان، آذربايجان غربي، خوزستان و ساير استان‌ها پيشرفت بسيار مناسبي داشته است.

وي افزود: هويت معماري ايراني از زمان آغاز اين همايش كه در سال 85 به وقوع پيوست، در ساخت و ساز مدارس آغاز شده است و دستگاه نوسازي در تجهيز آن توان خوبي را از خود نشان دادند.

بشارتي يادآور شد: طي چند سال اخير، سازمان نوسازي و خيرين مدرسه ساز در امر مهم مدرسه سازي افزايش يافته و دولت نيز اين امر را جدي گرفته است تا جايي كه شايد اين سازمان بتواند در امر دانشگاه سازي نيز مشاركت كند.

رئيس دفتر امور مناطق محروم رياست جمهوري خاطرنشان كرد: استحكام بخشي به فضاي آموزشي با اين پتانسيل كه سازمان نوسازي ايجاد كرده است، مي تواند به ساخت‌هاي بزرگتري منجر شود.

مشاور رئيس جمهور يادآور شد: ساخت و سازهاي خوبي در مناطق محروم كشور صورت گرفته و نوسازي مدارس در روستاها و شهرهاي كوچك فعال شده است.

وي در پايان گفت: در بيشتر استان‌ها، نوسازي مدارس با سرعت، كيفيت و هزينه كم در حال انجام است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار