کد خبر:۶۱۰۹۰۲

دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز از شیرخوارگاه رفیع ملکی تبریز بازدید کردند

دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در یک اقدام خیرخواهانه ضمن خرید بخشی از اقلام‌ مورد نیاز شیرخوارگاه رفیع ملکی تبریز از این شیرخوارگاه بازدید کردند.

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو عده‌ای از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز کمکهای نقدی خود، برخی از اساتید و کارکنان دانشگاه را با استفاده از پتانسیل‌های فضای مجازی جمع آوری کردند و با توجه به لیستی که از این شیرخوارگاه جهت تهیه وسایل مورد نیاز گرفته بودند وسایل را خریداری و به شیر خوارگاه تحویل دادند.

 

یکی از دانشجویان فعال هنری و فرهنگی که در بین دانشجویان تلاش کننده برای خرید اقلام فوق حضور داشت در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: با آنکه کمک‌های مادی ما در حد دانشجویی بود ولی اچون یک قدم بسیار کوچک برای کمک به نیازمندان بود قدمی موثر  است و انرژی مثبت زادی به همراه داشت.

 

این دانشجوی فعال فرهنگی در ادامه تاکید کرد : از ابتدا قصد نداشتیم  رسانه‌ها را در جریان قرار دهیم  ولی به این نتیجه رسیدیم که با حضور عکاس و خبرنگار در جمعمان می‌توانیم مبلغ این کار خیر باشیم و حس خوبمان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

 

وی در آخر گفت: برای کارهای خیر به هیچ چیز خاصی احتیاج نیست و فقط با یک همت قوی، یک اراده و یک یا علی می‌شود کارهایی به مراتب بزرگتر و تأثیرگذارتر انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار