همايش «ريحانه» در دانشگاه پيام نور شهرکرد در حال برگزاري است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، سخنراني کارشناسان نيروي انتظامي، برپايي نمايشگاه، برگزاري مسابقه، برگزاري جلسات پرسش و پاسخ و برگزاري گارگاه آموزشي از مهمترين برنامه هاي اين همايش است.
بر پايه اين گزارش، در حاشيه این همايش نمايشگاهي با غرفه هاي فيلم، عکس، کتاب، البسه و نرم افزار در معرض ديد علاقه مندان قرار دارد.
همچنين در اين نمايشگاه يک غرفه به نيروي انتظامي اختصاص داده شده است که ضمن پخش فيلم، گفتمان دانشجويي با موضوع «حجاب مصونيت است يا محدوديت؟» را برگزار مي کند.
بر اساس این گزارش، در همايش چهار روزه «ريحانه» که از شنبه، هشتم اسفند ماه آغاز شده و تا فردا، 11 اسفند ماه ادامه دارد، سخنراني ويژه خواهران با حضور استاد طاهريان، همراه با پخش فيلم نيز برگزار مي شود.
لازم به ذکر است، برگزاري کارگاه آموزشي «حجاب و عفاف» همراه با توزيع آش نذري بين دانشجويان، اختتاميه اين همايش است که فردا، 11 اسفند ماه برگزار مي شود./انتهاي پيام/