برنامه هاي ديني و فرهنگي در زندان ها نبايد اجباري باشد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، آيت الله مرتضي مقتدايي صبح امروز طي سخناني در ديدار با مسئولان سازمان زندان هاي كشور، ضمن تقدير از فعاليت هاي ديني و فرهنگي صورت گرفته در زندان ها اظهار داشت: برگزاري برنامه هايي چون حفظ و قرائت قرآن و نيز برپايي نماز جماعت در زندان هاي كشور، بايد به نحوي باشد كه زندانيان خودشان از روي علاقه و اشتياق و نه اجبار، به سوي اين برنامه هاي مذهبي جذب شوند.
وي افزود: در همين خصوص، پسنديده است كه مسئولان زندان ها براي تشويق افراد به اين امور انسان ساز، تمهيدات تشويقي و ارفاقي همچون مرخصي و يا عفو را در نظر بگيرند.
مقتدايي با بيان اينكه نگهداري و اصلاح زندانيان نيازمند تدبير هرچه بيشتر مسئولان زندان ها است، ادامه داد: مسئولان سازمان زندان ها بايد مراقبت هاي پس از زندان را در جهت اصلاح افراد به طور جدي مدنظر قرار دهند.
مدير حوزه هاي علميه همچنين با بيان اينكه در شرايط فعلي وجود زندان در جامعه ضرورت دارد، گفت: زندان بايد به معناي واقعي ندامتگاه مجرمان باشد و به همين خاطر مسئولان سازمان زندان ها بايد طوري برنامه ريزي كنند كه زندانيان پس از آزادي از زندان اصلاح شده و آن وقت به جامعه بازگردند./انتهاي پيام/