به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان در آخرین مطالعات خود دریافتند، مصرف روزانه روغن زیتون میتواند عامل مهمی در جلوگیری از ابتلا به سرطان مغز باشد و بیش از هر دارو و مواد غذایی دیگری موثر عمل کند.
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته، روغن زیتون قادر است، فعالیت سلولهای تومورساز را متوقف کند.
در واقع شروع تحقیقات بر روی «اسید اولئیک»، ماده اولیه روغن زیتون و مغذیترین ترکیب این روغن بود که در طی بررسیهای بسیار نشان داد، این ماده می تواند از عملکرد ژنهای مسبب سرطان مغز در سلولها پیشگیری کند.
این ماده روغنی به عنوان یک اسید چرب مغذی، موجب تحریک تولید مولکول سلولی میشود که عملکرد آن، پیشگیری از تشکیل پروتئینهای عامل سرطان است.