کد خبر:۶۱۲۲۲۵

فواید «پونه کوهی» را بشناسید

پونه کوهی که با نام های مرزنجوش، آویشن کوهی و فودنج جبلی هم شناخته می شود گیاهی شبیه نعناع است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پونه کوهی و روغن آن، دارای خواص متعددی برای حفظ سلامت بدن و پوست است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود.

 

ضدباکتری

 

روغن پونه کوهی از برگ ها و گل های گیاه تهیه می شود. به گفته محققان، به دلیل وجود روغن های تیمول و کارواکرول در گیاه پونه کوهی، این گیاه دارای خواص ضدباکتریایی است.

 

تقویت کننده انرژی

 

پونه گیاهی حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی از جمله A، C، E، K، آهن، منیزیم، ویتامین B۶، کلسیم، و پتاسیم است. به گفته محققان این ماده خوراکی موجب بهبود عملکرد متابولیسم بدن شده و در عین حال آهن موجب افزایش گردش خون می شود. در نهایت این دو عملکرد همراه باهم میزان انرژی بدن را افزایش می دهد.

 

منظم کردن عادت ماهیانه بانوان

 

طبق اعلام محققان، روغن پونه کوهی به حفظ نظم عادت ماهیانه زنان کمک کرده و از زنان در مقابل عوارض جانبی یائسگی حفاظت می کند.

 

پیشگیری از سرطان

 

طبق مطالعه سال ۲۰۱۳، اجزای موجود در پونه کوهی به کاهش روند پیشرفت یا پیشگیری از سرطان در بیماران مبتلا به کارسینوم سینه کمک می کند.

 

درمان مشکلات پوستی

 

روغن پونه کوهی می تواند خارش پوست و عفونت های پوستی را تسکین داده و درمان کند. محققان ترکیب یک قطره از این روغن را با روغن زیتون یا نارگیل توصیه می کنند.

 

دورکننده حشرات

 

روغن طبیعی موجود در پونه کوهی موسوم به کارواکرول، یک دافع حشرات است. از این روغن می شود بر روی مبلمان استفاده شود تا حشرات از آنها دور بمانند یا قبل از رفتن به فضای باز بر روی پوست مالیده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار