نشست مسئولان بسيج دانشجويي استان خراسان رضوي برگزار مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۳۵۳

نشست مسئولان بسيج دانشجويي استان خراسان رضوي برگزار مي شود

نشست مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي خراسان رضوي فردا با حضور رئيس سازمان بسيج دانشجويي به منظور آشنايي با آخرين تحولات در عرصه مسائل سياسي و دانشگاهي برگزار مي شود.

قاسم حبيب زاده در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، اظهار داشت: در اين نشست مسئولان و فعالان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي خراسان رضوي ضمن بحث و تبادل نظر با رئيس سازمان بسيج دانشجويي، برنامه‌ها و اولويت‌هاي بسيج دانشجويي دانشگاه‌ها را در سال آتي تعيين خواهند كرد.

مسئول تحليل و بررسي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان خراسان رضوي در ادامه با اشاره به تغييرات مديريتي صورت گرفته در سازمان بسيج دانشجويي خاطرنشان كرد: همفكري و تبادل نظر دانشجويان بسيجي با مسئول جديد سازمان در تسهيل پيشبرد اهداف و برنامه‌هاي بسيج دانشجويي موثر خواهد بود.

حبيب زاده گفت: هدف اصلي از برگزاري اين نشست ايجاد درك مشترك از شرايط جامعه و دانشگاه‌هاي خراسان رضوي بين مسئول جديد سازمان و فعالان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان است.

وي خاطرنشان كرد: دراين نشست مسئولان برادر و خواهر  70 مركز آموزش عالي استان حضور خواهند داشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار