کد خبر:۶۱۴۲۷
پايان کار سمينار «ارزيابي چرخه هاي زيستي(LCA)» در دانشگاه هرمزگان
سمينار «ارزيابي چرخه هاي زيستي(LCA)؛ راهي به سوي توسعه پايدار در خاورميانه» كه با همكاري دانشگاه هاي مالزي برگزار شده بود، ديروز در دانشگاه هرمزگان پايان يافت.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، دانشگاه هرمزگان با همكاري دانشگاه مالاياي مالزي سمينار دو روزه با موضوع «ارزيابي چرخه هاي زيستي؛ راهي به سوي توسعه پايدار در خاورميانه» را در سالن فرهنگ اين دانشگاه برگزار کرد.
خاطر نشان مي شود، در روز اول اين سمينار دو روزه اساتيد دانشگاه هاي مالزي به ارائه نظرات و مباحث علمي در رابطه با مسائل و مشكلات زيست محيطي پرداخته و به طور جداگانه در مورد مسائل مرتبط با موضوع سمينار مانند مباحث چرخه آب، عناصر با تاكيد بر فسفر، چرخه كاغذ و بازيافت آن، انرژي و گياهان سخنراني كردند.
لازم به ذكر است، در روز دوم نيز مباحث مطرح شده به صورت عملي و از طريق نرم افزارهاي مربوطه آموزش داده شد و در پايان به نفرات شركت كننده گواهينامه حضور اعطا گرديد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰