بازنگري در علوم انساني رسالت اصلي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است
حجتالاسلام دکتر عليمحمد حکيميان در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، بازنگري در علوم انساني با نگرش اسلامي را رسالت اصلي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دانست و گفت: ما در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به اين نتيجه رسيديم که فارغ از آنچه که تاکنون در اين مورد وجود داشته است، تلاش کنيم تا تعريفي استراتژيک از موضوع ارائه کرده و به نقشه موثري دست يابيم.
وي افزود: در اين خصوص البته تا حد قابل قبولي نيز موفقيت حاصل شده است که تعداد همايشهاي برگزار شده، مقالات منتشره در موضوعات گوناگون علوم انساني و انتشار بيش از 140 کتاب پيرامون علم ديني و علوم انساني اسلامي موئد اين مطلب است.
حکيميان در ادامه با اشاره به اينكه اسلاميسازي علومانساني اولين گام مؤثر توليد علمديني است، بر ضرورت تدوين يک نقشه راه از سوي انديشمندان علوم انساني اعم از دانشگاهي و حوزوي تاكيد كرد و گفت: عدم وجود اين نقشه باعث ميشود که حتي حرکت هاي جدي و اصيل نيز تاثير بهسزايي نداشته باشند و اين نقشه بايد در اولين گام به تغيير سرفصلهاي علوم انساني معطوف باشد.
عضو هيئت علمي گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همچنين با تاكيد بر اينكه اسلاميسازي علوم انساني باعث پيشرفت و تعالي همه جانبه کشور مي شود، گفت: بيشک تأثيرات اسلاميسازي علوم انساني در دو سطح باورهاي اجتماعي و اعتقادات فردي و نيز در جامعه علمي کشور عميق خواهد بود./انتهاي پيام/