آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۸۰۴۲

۲۱ داعشی در مشهد دستگیر شدند

۲۱ عضو داعش در چند عملیات گسترده سربازان گمنام امام زمان (عج) در مشهد با حالتی خوار و زبون در پنجه اقتدار نیروهای اداره کل اطلاعات خراسان رضوی گرفتار شدند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، قاضی حسن حیدری، معاون دادستان مشهد گفت: حدود یک ماه قبل وارد مرحله جدیدی شده بود، به منظور اقدامات پیشگیرانه و پیش دستانه ، تعدادی از نیروهای داعشی زیر چتر اطلاعاتی قرار گرفتند و مشخص شد برخی از عوامل داعش پس از فراگیری آموزش های جنگی و انتحاری و یا بیعت با سرکردگان داعش با شناسنامه های جعلی وارد کشور شده اند به طوری که بعضی از آنان اقدامات و عملیاتی را به نفع داعش در خارج از کشور نیز انجام داده اند.

 

وی ادامه داد :۲۱نفر از عوامل داعش در چند عملیات هماهنگ و گسترده، طوری در چنگال اقتدار سربازان امام زمان (عج) گرفتار شدند که با گذشت ساعت ها از این عملیات هنوز گیج بودند.

 

وی افزود:تحقیقات مشخص کرد که داعشی های مذکور قصد انجام عملیات های مختلفی مانند عملیات انغماسی و یا انتحاری و غیره را داشتند که قبل از هرگونه اقدامی در عملیات پیش دستانه و اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) گرفتار شدند و زیر ضربه قرار گرفتند.

 

وی در خصوص هویت افراد دستگیر شده گفت:برخی داعشی های دستگیر شده ایرانی و بعضی دیگر از اتباع افغانستان هستند که با جعل و سوء استفاده از اسناد جعلی وارد ایران شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴
اینهارا بایدبه روش خودشان بکشند تادیگران عبرت بگیرند وبه مملکلت و هموطن خودشان خیانت نکنند
34
10
فلاطونی
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
خداسربازان گمنام امام زمان رو حفظ کنه
پهلان
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۶
نه بابا چرا به روش خودشان باید کشت ؟ اصلأ چرا باید اونها رو کشت مگر ما قاتل هستیم
نکنه میخواهید این بار هم بعد 20 سال در انتخابات بگن فلانی بیخود و بی جهت 21 نفر رو اعدام کرده است ؟
دقت کنید الان وقت شعار مرگ بر ... نیست
دوستان باید با آنها دوستانه صحبت کنیم که موقعی عزیزان آمریکایی ناراحت نشن و لبخند پر مهرشان را از ما دریغ نکنند
رضا ن
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳
وزارت اطلاعات بخدا یک روز یا از امریکا یا از عربستان یا از همین داعشیها ضربه سختی میخوری واسه اینکه هیچوقت نشد به مردم بگی چطوری اینجور آدمها را شناسائی کنند تو خیابونا که بموقع بتوانند خبر کنند اینقدر مغرور نشوید به مردم آموزش بدین تا همه با کمک هم مملکتمونو از لوس این داراکولاها حفض کنیم انشاالله
0
0
اکبر خان
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴
درود خدا بر سربازان گمنام امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف
47
5
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸
سوژه داعش جالب شد برای سرکوب بدخواهان
12
36
پربازدیدترین آخرین اخبار