تعداد مدارک علمي حکايت از رسيدن ايران به کشورهاي توسعه يافته دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۲۳
رئيس دانشگاه پيام نور فارس:

تعداد مدارک علمي حکايت از رسيدن ايران به کشورهاي توسعه يافته دارد

رئيس دانشگاه پيام نور فارس با بيان اينکه ايران در دوره خدمتگزاري دولت هاي نهم و دهم جهش قابل توجه علمي داشته است، اظهار داشت: تعداد مدارک علمي حکايت از رسيدن ايران به کشورهاي توسعه يافته دارد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر عليرضا موغلي روز گذشته در گردهمايي اساتيد و دستياران علمي مراکز و واحدهاي دانشگاه پيام نور استان فارس که با هدف آشنايي با «پايگاه اسنادي علوم جهان اسلام» (ISC) در مجموعه فرهنگي پژوهشي غدير دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد، با تاکيد بر اينکه دانشگاه پيام نور فارس همواره توجه ويژه اي به مقوله پژوهش داشته است، اظهار داشت: ما در 40 مرکز دانشگاهي خود در استان نگاه ويژه اي به اين مقوله داشته ايم.

وي بيان کرد: هم اکنون نزديک به 20 هزار مدرک علمي در سايت هاي معتبر وجود دارد که سهم محققان دانشگاه پيام نور از اين ميزان، قابل توجه است..

رئيس دانشگاه پيام نور فارس همچنين با اشاره به اينکه وجود کتابخانه منطقه اي علوم در شهر شيراز زمينه بسيار خوبي براي پژوهشگران و محققان فراهم کرده است، افزود: پيشرفت در تمام علوم، نيازمند تحقيق و پژوهش است و تئوري هاي خوب بايد در عمل ثمربخش باشد.

دکتر فريد اجلالي، معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور نيز در اين مراسم، پيام نور را دانشگاه پژوهش محور دانست و گفت: در اين دانشگاه دانشجويان با مطالعه، جستجو و خود اتکايي به تحصيل مي پردازند، بنابراين تفکر پژوهشي در دانشگاه پيام نور نهادينه شده است.

وي با اشاره به اينکه سيستم آموزشي دانشگاه پيام نور براي افراد مستعد طراحي شده است، افزود: برخلاف دانشگاه هاي سنتي که براي استعدادهاي معمولي جامعه طراحي شده، دانشگاه هاي باز و آموزش از راه دور در تمام دنيا با هدف ارتقاي تحصيلي افراد مستعد طراحي شده است.

معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور با اشاره به اينکه زمينه چاپ مقالات در کشور فراهم شده است، اظهار داشت: سعي کرده ايم در دانشگاه پيام نور زمينه ارتقاي علمي را به هر نحو ممکن فراهم کنيم؛ در عين حال بايد شيوه پژوهش را تغيير دهيم؛ چرا که در کشور ما پژوهش استاد محور است و ما بايد پژوهش را موضوع محور کنيم تا موضوعات مورد نياز کشور اجرا شود و مقالات علمي بهتري نسبت به ساير دانشگاه ها داشته باشيم.

اجلالي افزود: دنياي امروز دنياي تبادل اطلاعات است و اساتيد بايد نتايج تحقيقات خود را از طريق پايگاه هاي اينترنتي در معرض ديد تمام پژوهشگران دنيا قرار دهند.

دکتر محسن جاجرمي زاده، معاون فرهنگي پژوهشي دانشگاه پيام نور استان فارس نيز در اين مراسم اهداف برگزاري اين گردهمايي را تبادل نظر پيرامون مسائل و فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه، اعلام گزارش عملکرد ساليانه دانشگاه در عرصه پژوهش و برنامه ريزي چشم انداز پژوهشي دانشگاه در سال هاي آينده و همچنين آشنايي اساتيد واعضاي هيات علمي با ISC دانست و گفت: يکي از چشم اندازهايي که دانشگاه بايد به سمت آن حرکت کند، ارتباط با صنعت است؛ چرا که توانمند سازي دانشمندان و پژوهشگران بسيار اهميت دارد.

وي با بيان اينکه به روز بودن در مسائل جديد براي ما يک الزام است، افزود: بايد تبادل اطلاعات را به عنوان يک اصل براي آموزش بپذيريم.

لازم به ذکر است، در اين مراسم دکتر قانع، دکتر عليزاده، دکتر گزني و راستي از اعضاي هيئت علمي مرکز منطقه اي علوم و فناوري فارس نيز حضور داشتند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار