کد خبر:۶۲۰۶۱۶
یافته جدید محققان؛

مصرف آنتی بیوتیک دوران بارداری و بیماری روده در کودک با هم ارتباط دارند

محققان عنوان می‌کنند مصرف آنتی بیوتیک در اواخر بارداری موجب افزایش ریسک ابتلای کودک به بیماری‌های التهاب روده می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه شیکاگو دریافتند زمانیکه به موش ها در اواخر بارداری و اوایل دوره زایمان آنتی بیوتیک داده شد، مشاهده شد که نوزاد به احتمال زیاد مبتلا به بیماری التهاب روده مشابه با بیماری التهاب روده در انسان شد.

 

همچنین درمان آنتی بیوتیکی موجب تغییرات طولانی مدت در میکروبیوم روده مادران شد که در نهایت به نوزادشان منتقل می شود.

 

این مطالعه نشان می دهد زمان قرارگیری نوزاد در معرض آنتی بیوتیک بسیار مهم است، مخصوصاً در طول دوره اولیه رشد بعد از تولد که سیستم ایمنی بدن در حال تکامل است.

 

یوجین چانگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «زمانیکه آنتی بیوتیک ها در دوره بارداری یا اوایل کودکی استفاده می شوند می توانند در رشد میکروبیوم های عادی روده اختلال ایجاد کنند.»

 

چانگ در ادامه می افزاید: «عدم رشد مناسب سیستم ایمنی می تواند پیامدهای منفی نظیر بیماری التهاب روده یا هر نوع اختلال ایمنی دیگر به همراه داشته باشد.»

 

با این حال وی تاکید می کند این نتایج مربوط به مطالعات حیوانی است و زنان باردار یا زنان تازه زایمان کرده نباید از مصرف آنتی بیوتیک موردنیاز برای درمان عفونت های خطرناک باکتریایی سرباز زنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار