آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۲۷۵

حمایت بنیاد برکت از کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: آن دسته از کسب و کار‌های خرد، کوچک و متوسط که از صدمات ناشی از حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده‌اند، مورد حمایت بنیاد برکت قرار می‌گیرند.

به گزار‌ش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به حمایت بنیاد برکت از کسب و کار‌های آسیب دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: این حمایت‌ها به صورت پرداخت تسهیلات است به طوری که برای واحد‌های خرد و کوچک ۱۵۰ میلیون تا یک میلیارد تومان و برای واحد‌های بنگاهی متوسط تا ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت خواهد شد.

وی گفت: کسب و کار واحد‌های اقتصادی و تولیدی که از حملات رژیم صهیونیستی دچار خسارت شده‌اند می‌توانند به سامانه بنیاد برکت https://app.barkat.ir مراجعه کنند یا از طریق شماره تماس ۸۹۰۰ از سراسر کشور پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

شایان ذکر است این طرح فقط شامل مجموعه‌هایی است که کسب و کار‌های آنها دچار تخریب و انفجار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار