پوشش 30 درصدي وام شهريه در سال آينده
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۳۵
معاون دانشجويي وزارت علوم خبر داد:

پوشش 30 درصدي وام شهريه در سال آينده

معاون دانشجويي وزارت علوم از پوشش 30 درصدي وام شهريه در سال آينده خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر ملاباشي صبح امروز در نشست خبري معاونين دانشجويي و فرهنگي در وزارت علوم اظهار داشت: امسال پوشش 15 درصدي وام شهريه را داشتيم اما اميدواريم با پيشنهاد وزارت علوم به مجلس بتوانيم در سال آينده 30 تا 40 درصد وام شهريه را پوشش دهيم.

وي اظهار داشت: در اين نشست بحث هاي مختلفي مطرح شد و اميدواريم نتايج اين بحث ها برطرف كردن مشكلات دانشگاه ها باشد.

آيين نامه جذب غير ايرانيان در داخل كشور در حال بازنگري است

ملاباشي در خصوص اصلاح و بازنگري آيين نامه جذب غير ايرانيان گفت: ما در وزارت علوم به اين مسئله رسيده ايم كه هر آيين نامه فرصتي براي بازنگري داشته باشد، اين آيين نامه بايد در سال 85 بازنگري مي شد كه در حال حاضر بازنگري ها انجام شده و به دست وزير علوم رسيده است.

معاون دانشجويي وزارت علوم تاكيد كرد: تغييرات اين آيين نامه در جهت رفاه بيشتر افراد و جذب وسيعتر غير ايرانيان در داخل كشور است.

وي همچنين از بازنگري آيين نامه انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از كشور خبر داد و گفت: اين آيين نامه نيز در حال امضاي نهايي وزير علوم است.

ملاباشي تاكيد كرد: در اين آيين نامه سعي شده است فرزندان مامورين دولت به شيوه آسان تري جذب دانشگاه هاي داخل كشور شوند.

معاون دانشجويي وزارت علوم همچنين افزود: در حال حاضر دانشجويان ايراني كه در حال تحصيل در خارج از كشور هستند، بيشتر در كشور هند حضور دارند.

اعزام دانشجو با هزينه شخصي به هيچ كشوري ممنوع نيست

وي در خصوص اعزام دانشجويان به خارج از كشور با هزينه شخصي گفت: هر دانشجويي مي تواند با هزينه شخصي خود به خارج از كشور براي تحصيل برود اما توصيه وزارت علوم به دانشجوياني كه به صورت بورس مي روند اين است كه به كشورهاي انگليس، امريكا و كانادا كه رفتار خوبي با دانشجويان ما ندارند، نروند.

ملاباشي همچنين در خصوص عدم بازگشت دانشجوياني كه به صورت بورس به خارج از كشور رفته اند، گفت: تعداد دانشجويان بورسيه از ابتداي انقلاب 12 هزار نفر بوده است كه حدود 400 نفر از اين افراد باز نگشته اند.

اعزام 200 نفر بورسيه در سال آينده

همچنين در ادامه مسلمي، مدير كل امور بورس و اعزام به خارج در خصوص وضعيت بورسيه و اعزام دانشجويان گفت: بعد از غربال گري اوليه از ميان 700 نفر، 450 نفر انتخاب مي شوند و از اين افراد خواسته شده است اگر مجوز زبان خارجي ندارند تا 21 اسفندماه در آزمون MSRT شركت كنند، در نتيجه تا آخر فروردين مصاحبه اي از اين افراد انجام مي شود و 200 نفر براي بورس به خارج از كشور اعزام مي شوند.

آيين نامه شوراهاي صنفي در حال بازنگري است

همچنين دكتر بذرافشان، مدير كل امور دانشجويان وزارت علوم در خصوص آخرين وضعيت شوراي هاي صنفي گفت: شوراي هاي صنفي همچنان در دانشگاه ها فعال هستند و جلسه هيئت نظارت مركزي بر شوراي هاي صنفي به جز ماه اسفند برگزار شده است.

وي در خصوص بازنگري آيين نامه شوراي صفني گفت: اين آيين نامه در حال بازنگري است و تغييرات آيين نامه باعث فعاليت بيشتر شوراهاي صنفي مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار