کد خبر:۶۲۴۶۶
ارديبهشت سال 89
همايش ملي تفسير قرآن و نهج البلاغه در قم برگزار ميشود
معاون پژوهشي دانشگاه معارف اسلامي قم از برگزاري همايش ملي «تفسير قرآن و نهج البلاغه در دانشگاه» در ارديبهشت ماه سال آينده خبر داد.
غلامحسن گرامي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، با بيان اينکه يکي از فعاليتهاي مهم معاونت پژوهشي دانشگاه معارف اسلامي برگزاري جشنواره معارف اسلامي است، گفت: هدف اصلي از برگزاري اين جشنواره جمعآوري پژوهشهاي استادان درس معارف اسلامي و جمع بندي و اولويت گذاري آنهاست.
وي افزود: قصد بر اين است که اين جشنواره هر ساله برگزار شود؛ البته امسال دومين همايش آن برگزار شد و از نفرات برتر تجليل به عمل آمد.
معاون پژوهشي دانشگاه معارف اسلامي قم همچنين گفت: از ديگر همايشهايي که در جهت غني سازي پژوهش در حوزه معارف اسلامي برگزار ميکنيم، همايشهاي علمي مرتبط با دروس معارف اسلامي است که در همين رابطه همايش اخلاق اسلامي در سال جاري برگزار شده و همايش ملي تفسير و نهج البلاغه در ارديبهشت ماه سال آينده برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰