آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۳۶۵
محمودی در موافقت با وزیر رفاه:

صدور شناسنامه اقتصاد الکترونیکی برای خانواده‌ها اقدامی مهم است

نماینده مردم شهریار صدور شناسنامه اقتصادی الکترونیکی برای ۲۳ میلیون خانوار ایرانی را مهمترین اقدام ربیعی خواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ادامه جلسه علنی نوبت عصر روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی محمد محمودی شاه‌نشین در موافقت با وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: آقای ربیعی طعم کار در کوره‌های آجرپزی را کشیده است. من نماینده حاشیه شهر تهران هستم، شهر‌ها و روستاهایی که سکونتگاه و مرکز نگهداری سالمندان و کمپ‌های آسیب دیدگان اجتماعی هستند.

نماینده مردم شهریار درمجلس گفت: در دوران مدیریت آقای ربیعی ما شاهد رشد خدمات بهزیستی و افزایش استانداردسازی مهد کودکان هستیم.

وی رشد ۴ برابری پرداخت وام‌های ضروری به بازنشستگان، سه برابر شدن مستمری مددجویان تامین اجتماعی، استفاده از فناوری و نوآوری در مجموعه وزارت تعاون را از مهمترین اقدامات ربیعی خواند.

شاه‌نشین گفت: از آقای ربیعی پرسیدم مهمترین کار شما در چهار سال گذشته چه بوده است، ایشان گفتند صدور شناسنامه اقتصادی الکترونیکی برای ۲۳ میلیون خانوار ایرانی مهمترین اقدام من بوده است.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس، ثبات مدیریت در سازمان تامین اجتماعی را از مهمترین اقدامات ربیعی خواند و گفت: در دولت گذشته ظرف چهار سال ۵ مدیر در این سازمان تغییر کرده اند، اما در دوران آقای ربیعی ثبات مدیریت وجود داشت.

وی گفت: آقای نوربخش در طول چهار سال حقوق و حق‌الجسات خود که مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان بوده را به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار