کاروان‌های زائران ایرانی مجاز نیستند زودتر از 10:30 صبح به جمرات بروند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۴۷۲
تاکید رئیس سازمان حج و زیارت به رؤسای کاروان‌ها

کاروان‌های زائران ایرانی مجاز نیستند زودتر از 10:30 صبح به جمرات بروند

رئیس سازمان حج و زیارت در جمع مدیران مجموعه منطقه ۴ مکه به رؤسای کاروان‌ها تاکید کرد: هیچ یک از کاروان‌ها مجاز نیستند زودتر از ساعت 10:30 روز دهم دی الحجه به جمرات بروند.
کاروان‌های زائران ایرانی مجاز نیستند زودتر از 10:30 صبح به جمرات بروند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید محمدی در نشست مدیران مجموعه منطقه ۴ مکه مکرمه ضمن اشاره به گرمای هوا در عرفات و لزوم آسایش حجاج در روز عرفه که نقطه آغاز ایام تشریق است، گفت: با توجه به بزرگی فضای داخلی چادرهای جدید در عرفات، برای بهره گیری بهتر از فضای خنک چادرها، تمامی حجاج بصورت مجموعه‌ای در چادر‌ها مستقر می‌شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین در خصوص جمرات گفت: طبق برنامه وزارت حج عربستان و بر اساس جدول زمانبندی مصوب، هیچ یک از کاروان‌ها مجاز نیستند زودتر از ساعت ۱۰: ۳۰ روز دهم دی الحجه به جمرات بروند.

وی با تاکید بر لزوم استقرار همه کاروان‌ها در چادر‌ها و استراحت کافی در صبح روز دهم، گفت: عزیمت حجاج به جمرات برای رمی جمرات، بر اساس جدول زمانبندی بسیار دقیقی انجام می‌شود که طی بخشنامه‌ای به مدیران مجموعه‌ها و مدیران کاروان‌ها ابلاغ می‌شود.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های بسیار خوبی برای تسهیل امور اجرایی در ایام تشریق انجام شده که قطعا انضباط تشکیلاتی و توجه و جدیت مدیران مجموعه‌ها و مدیران کاروان‌ها به دستور العمل‌های اجرایی و از همه مهمتر اطلاع‌رسانی به حجاج عزیز در خصوص برنامه‌های عرفات و مزدلفه و منا کار‌ها را روانتر می‌کند.

محمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ازدحام جمعیت در منا تاکید کرد: برنامه زمانبندی که شامل ممنوعیت عزیمت به جمرات در ساعاتی خاص می‌شود برای روزهای ۱۱ و ۱۲ ذی الحجه نیز وجود دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار