کد خبر:۶۳۲۹۴۸
عضو شورای شهر تهران عنوان کرد

باید از ظرفیت سمن‌ها در اداره شهر کمک گرفت

عضو شورای شهر تهران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل سمن‌ها و سازمان‌های مردمی گفت: باید از این ظرفیت به نحو مطلوب برای اداره شهر استفاده کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود میرلوحی در جریان هفتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به دستور جلسه امروز شورای شهر تهران در خصوص انتخاب اعضای ستاد توان‌افزایی و حمایت از فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران، اظهار کرد: ما به عنوان اعضای شورای پنجم باید در موضوع سمن‌ها به نحوی عمل کنیم که مطالبه سازمان‌های مردم‌نهاد و شهروندان باشد.

وی تصریح کرد: در بسیاری از کشورها، شهرداری‌ها مشارکت‌هایی را در موارد مختلف دارند و مردم در اداره شهر شریک هستند، ولی در کشور ما اداره شهر توسط یک جریان و مسائل دیگر توسط جمع دیگری انجام می‌پذیرد و ارتباط لازم در این بخش وجود ندارد.

میرلوحی گفت: سمن‌ها می‌توانند یک ساختار منسجم از شورا و شهرداری در سطح محلات تسریع کنند.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: قطعا با بودجه نفتی و دولتی صرف و عدم مشارکت مردم نمی‌توان اتفاقاتی را در شهر رقم زد و اگر بتوانیم ساختاری طراحی کنیم که هم سمن‌ها تجهیز و تشویق شوند قاعدتا در این بخش به موفقیت‌های خوبی دست پیدا خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار