آمار مسافران نوروزي استان فارس از مرز 6 ميليون نفر گذشت
حامد طالبي در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، اظهار داشت: اين تعداد بر اساس آمارهاي ثبت شده در مبادي ورودي و مراكز مختلف مورد بازديد زائرين و مسافرين از جمله حرم مطهر حضرت احمدبن موسي شاهچراغ (ع) در شهر مقدس شيراز و ساير اماكن اقامتي، فرهنگي و تفريحي استان فارس ثبت شده است.
وي افزود: با توجه به اينكه عده اي از زائرين و مسافرين در محل هايي از جمله منازل بستگان و آشنايان و يا چادرهاي مسافرتي اسكان پيدا مي كنند، آمار واقعي زائرين و مسافرين استان فارس بيش از رقم اعلام شده است.
دبير شوراي اطلاع رساني استان فارس بيان کرد: بيشترين حجم مسافر و زائر مربوط به زائرين حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در شهر مقدس شيراز و مجموعه آثار جهاني تخت جمشيد در شهرستان مرودشت است.
طالبي يادآور شد: پس از حرم مطهر احمدبن موسي(ع) و حافظيه، مجموعه آثار جهاني تخت جمشيد بيشترين تعداد بازديدكننده را به خود اختصاص داده و نام اماكن مطرح ديگري همچون آرامگاه سعدي، ارگ كريمخاني، پاسارگاد و باغ هاي ديدني شيراز در ميان ساير اماكن پربازديد به چشم مي خورد.
وي با بيان اينكه از آغاز سفرهاي نوروز89 تا كنون بيش از 18 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل زائر و مسافر به استان فارس سفر داشته اند، گفت: با توجه به روند صعودي ورود زائرين و مسافرين به استان فارس و آغاز موج دوم سفرهاي نوروزي هموطنان عزيز و ميهمانان خارجي، پيش بيني مي شود حجم بسيار زيادي از ميهمانان نوروزي طي روزهاي باقي مانده تا پايان تعطيلات به استان فارس سفر داشته باشند.
دبير شوراي اطلاع رساني استان فارس خاطرنشان كرد: بر اساس نظرسنجي هاي صورت گرفته از گروه هاي مختلف ميهمانان نوروزي كه علاوه بر فارس به برخي استان هاي ديگر نيز سفر داشته اند و همچنين بر اساس آمارهاي مستند موجود، به دليل برنامه ريزي و ارائه مطلوب خدمات دستگاه هاي عضو ستاد دائمي سفرهاي استان فارس، اين استان جزو استان هاي ركورددار در سفرهاي نوروزي سال 89 محسوب مي شود./انتهاي پيام/