آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۴۲۶
جانشین ستاد مرکزی قرارگاه راهیان نور کشور:

ایمنی مسافران راهیان نور با جدیت تأمین می‌شود

جانشین ستاد مرکزی قرارگاه راهیان نور کشور گفت: ایمنی مسافران راهیان نور با جدیت تأمین می‌شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علی فضلی در چهاردهمین هم‌اندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس استان البرز که ظهر پنج‌شنبه در سالن فرماندهی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز برگزار شد، بابیان اینکه امنیت کنونی کشور را مدیون خون پاک شهدای سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و بسیج هستیم، اظهار کرد: انقلاب اسلامی بر پایه سه اصل قرآن، عترت و مردم بناشده و در راستای ترویج اسلام سرمایه عظیمی را هزینه کرده است.

وی با اشاره به اینکه و ملت ایران اثبات کرد که تمام سرمایه عظیم خود را برای ترویج دین اسلام هزینه می‌کند و شیعه و سنی در این مسیر باهم متحد شده است.

سردار فضلی با اشاره به اینکه مراسم اعزام نمادین راهیان نور مورخ ۱۲ مهرماه به استان البرز انجام می‌شود، تصریح کرد: ایمنی مسافران راهیان نور با جدیت تأمین می‌شود.

معاون رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جلسه قرارگاه راهیان نور دانش‌آموزی امام حسن عسگری (ع) استان البرز با اشاره به اینکه جوان سیر ایثار با ۶۱۸ اتوبوس در این طرح فعالیت می‌کند، ادامه داد: همه استاندارد‌ها از سال ۸۹ تأمین‌شده است؛ در صورت عدم تائید خودرویی توسط پلیس؛ اجازه انتقال دانش آموزان صادر نخواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار