آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۵۵۵۲
رئیس دانشگاه آزاد هشتگرد عنوان کرد:

اعطای وام‌ شهریه به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

شجاعی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد بیان کرد: تسهیلات اعطایی از منابع تخصیصی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در همه مقاطع تحصیلی شامل وام‌های بلند مدت شهریه و با کارمزد 4 درصد و با بازپرداخت حداکثر 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو  دکتر سید شاپوررضا شجاعی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد اظهار کرد در راستای ارائه تسهیلات رفاهی و رفع نگرانی دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با تصمیم هیأت رئیسه انواع وام و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی در سال جدید تحصیلی به دانشجویان پرداخت خواهد شد.

شجاعی درباره پرداخت تسهیلات اعطایی از محل منابع صندوق رفاه افزود انواع وام‌های قرض‌الحسنه در قالب شهریه و ضروری با توجه به شرایط مربوط به دانشجویان تعلق خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد خاطرنشان کرد مبلغ وام قرض‌الحسنه شهریه معادل 50 درصد کل شهریه قبل از شروع هر ترم تحصیلی در قالب کوتاه مدت قابل پرداخت است و همه دانشجویان در طول تحصیل می‌توانند برابر مقررات از این تسهیلات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه صندوق رفاه دانشجویان این واحد دانشگاهی تا سال 95 راه‌اندازی نشده و عملا از سال تحصیلی 96-95 فعالیت رسمی خود را آغاز کرده، گفت: در این مدت بیش از سه میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان پرداخت شده تا این عزیزان در هنگام تحصیل دغدغه مالی نداشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار