کد خبر:۶۳۹۴۲۳
مدیرعامل گروه خودروسازی رنو:

رنو برای ایران برنامه ریزی بلندمدت و جدی دارد

مدیرعامل گروه خودروسازی رنو با تاکید بر اهمیت بازار ایران تصریح کرد که رنو ایران را ترک نخواهد کرد و برای این کشور برنامه ریزی بلند مدت و جدی دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رنو قصد دارد مطابق برنامه‌های میان مدت شش ساله، درآمد سالانه رنو به بیش از ۷۰ میلیارد یورو خواهد رسید و در پایان شش سال حاشیه عملیاتی این شرکت بیش از ۷ % خواهد بود. رنو پیش بینی کرده که فروش خودرو در پایان این برنامه شش ساله، به ۵ میلیون دستگاه در سال خواهد رسید. گسترش سبد محصولات از جمله خودروهای تجاری سبک، خودروهای برقی و خودروهای خاص منطقه ای، از برنامه‌های دیگر این شرکت است.

مطابق برنامه اعلام شده، رنو سرمایه گذاری ویژه‌ای به روی دو کشور استراتژیک در منطقه AMI (آفریقا، خاورمیانه، ایران و هند) کرده: ایران و هند. به طور خاص در ایران، تولید خودروهای رنو در این برنامه شش ساله به بیش از ۲۵۰ هزار خودرو در سال خواهد رسید. همچنین ۱۵۰ هزار دستگاه به ظرفیت تولید خودروهای رنو در ایران افزوده خواهد شد. رنو در طول این شش سال علاوه بر معرفی محصولات جدید شبکه توزیع خاص رنو را به بهترین نحو در ایران راه اندازی می‌کند و توسعه خواهد داد به طوری که به سهم بازار بیش از ۱۵ درصد دست یابد.

کارلوس گون در حین کنفرانس خبری که برای رونمایی از برنامه میان مدت رنو در پاریس برگزار شد با تاکید بر اهمیت بازار ایران تاکید کرد که رنو ایران را ترک نخواهد کرد و برای این کشور برنامه ریزی بلند مدت و جدی دارد.

سال گذشته رنو بهترین عملکرد خود را از ابتدای حضور بی وقفه خود در ایران از سال ۲۰۰۴ تجربه کرد و رکورد تولید و فروش را شکست. در ۹ ماهه اول سال ۲۰۱۷ نیز رکوردهای جدیدی از تولید و فروش به ثبت رسیده است. محصولات رنو در ایران که از ابتدای تولید صدرنشین ارزیابی‌های کیفی بودند، در سال ۲۰۱۷ اکثرا چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند. طبق آخرین گزارش سازمان بازرسی کیفیت ساندرو، ساندرو استپ وی و تندر ۹۰ اتومات، پارس تندر و تندر ۹۰ پلاس دارای ۴ ستاره و تندر ۹۰ دستی و تندر ۹۰ پیکاپ ۳ ستاره کسب کرده اند.
 
منبع: پردیس خودرو

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار