آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۷۸۹۲
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 7خبرداد

کارتن خواب‌ها ساماندهی می‌شوند

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۷ گفت: با توجه به شروع فصل سرما و به منظور حمایت از افراد آسیب‌دیده، تمام افراد کارتن خواب و بی‌سرپناه در سطح منطقه شناسایی و به گرمخانه منتقل می‌شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا غلامی با اعلام این مطلب افزود: متأسفانه افراد آسیب دیده به دلایلی در پارک‌ها و اماکن مخروبه سطح شهر زندگی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد که عمدتاً بی‌خانمان هستند در فصول سرد سال دچار مشکلات فراوانی می‌شوند و مردم هم از مسؤولان انتظار ساماندهی آن‌ها را دارند.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۷ اظهار داشت: شهرداری نیز با توجه به رسالت کاری خود و با هدف حمایت از این قشر آسیب‌پذیر نسبت به ساماندهی کارتن خواب‌ها و انتقال آن‌ها به نزدیکترین گرم‌خانه اقدام خواهد کرد.

غلامی در پایان یادآور شد: امیدواریم با همکاری دستگاه‌های حمایتی و انتظامی بتوانیم با توجه به فرا رسیدن بارندگی و سرما نسبت به اجرای موفق این طرح اقدام و مانع بروز برخی مشکلات برای این افراد شویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار