آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۶۰۱

خبر خوش برای مترو سواران کرجی

مدیرعامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه از افزایش ۱۱ درصدی ظرفیت قطارهای خط ۵ متروی تهران خبر داد و گفت: تعداد واگن‌های قطارهای خط پنج مترو از ۸ واگن به ۹ واگن افزایش یافت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرنوش نوبخت با بیان اینکه با اضافه کردن یک واگن به تمام قطارهای این خط برون شهری، ۳۰۰ نفر به ظرفیت هر قطار اضافه می‌شود، گفت: با اضافه شدن ۲۶ واگن دو طبقه به قطارهای خط ۵ شاهد افزایش بیش از ۷ هزار نفری به ظرفیت جابجایی این خط هستیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه از افزایش ۱۱ درصدی ظرفیت قطارهای خط ۵ متروی تهران خبر داد و تصریح کرد: تعداد واگن‌های قطارهای خط پنج مترو از ۸ واگن به ۹ واگن افزایش یافت.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، وی با بیان اینکه خط ۵ قدیمی‌ترین خط متروی تهران است که ۱۹ سال از آغاز بهره‌برداری آن می‌گذرد، خاطر نشان کرد: اکنون بهسازی زیرساخت‌ها و تجهیزات آن در حال انجام است و امیدواریم با افزایش ظرفیت جابجایی این خط، بتوانیم به کاهش بار ترافیکی اتوبان تهران - کرج کمک کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار