مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۱ گروه جهادی از دانشگاهها و مراکز عالی استان که شامل ۱۲۰۰ دانشجو بودند، به ۶۵ روستای محروم استان خدمات ارائه دادند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شامگاه شنبه همایش بزرگ انقلابیون جهادی استان کهگیلویه و بویراحمد با محوریت تجلیل از خادمین اردوهای راهیان نور دانشجویی و گروههای جهادگر دانشجویی در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
شهرام مهدویمطلق مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بسیج یک افق بلند و توحید محور در مقابل دنیاگرایان و مادیاندیشان است و امروز ایران اسلامی و جهان اسلام نیازمند فرهنگ و تفکر بسیجی است. پیروزیهای امروز جبهه مقاومت نیز مرهون همین فرهنگ و تفکر است.
مهدوی مطلق با اشاره به حضور گروههای جهادی در مناطق محروم استان تصریح کرد: حضور در روستاهای محروم و همنشینی و خدمت به کوخنشینان همان اجری را دارد که مدافعان حرم و رزمندگان در جبهه مقاومت انجام میدهند.
مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اردوهای جهادی در تابستان امسال گفت: 21 گروه جهادی از دانشگاهها و مراکز عالی استان که شامل 1200 دانشجو بودند به 65 روستای محروم استان خدمات دادند.
وی افزود: برگزاری دهها یادواره شهدا، مشاوره به 400 نفر در مناطق محروم، توزیع اقلام آموزشی بین هزاران نفر و برگزاری کلاسهای تقویتی، قرآنی و اخلاقی 5 هزار نفر و همچنین ویزیت رایگان 4 هزار نفر در حوزههای دندانپزشکی و پزشکی و خدمات دیگر از برنامههای مهم اردوهای جهادی بود.
مهدوی مطلق بیان کرد: در تابستان و با حضور گروههای جهادی توانستیم تعداد 12 مدرسه را مرمت و بازسازی، تعداد 15 مسجد را بازسازی و همچنین احداث دو مسجد از دیگر برنامهها و اقدامات گروهای اردوهای جهادی استان بود.
مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد به ساخت خانه برای خانوادههای دارای معلول اشاره کرد و گفت: 30 مورد خانه برای معلولان بازسازی و 5 مورد هم ساخته شد و در بحث آبرسانی 3 مورد و ایجاد سرویس بهداشتی 20 مورد وجود داشت که این از دیگر اقدامات مهم ارائه شده اردوهای جهادی در استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی با اشاره به تلاش کمک به زلزله زدگان کرمانشاه عنوان کرد: در بحث جمعآوری کمکهای مردمی و پخت و پز اقداماتی صورت گرفت و گروههای جهادی استان همان روزهای اول در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند و هماکنون گروهی دیگر به این مناطق اعزام شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای مشارکت در امر خیر باید از ظرفیت و توانایی دانشجویان برای ورود به مسائل اجتماعی استفاده کرد چرا که خلا فرهنگی یک معضل اساسی در روستاها است که این مهم جای خدمت مضاعف دارد.