به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، رویداد کارآفرینی استارتاپ ویکند خوشمزه با محوریت نوآوری در صنعت غذا در زمینه نوآوری در علوم و صنایع غذایی، بسته بندی، تحویل غذا، سلامت غذا، خدمات رستورانی، غذای سنتی و اسلامی و محصولات خوراکی سوغاتی به منظور انتقال تجربه و آموزش کاربردی فرآیند تبدیل یک ایده به کسب و کار و زمینه سازی و حمایت از شکل گیری کسب و کار های نوپا در صنعت غذا هشتم تا دهم آذرماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود.
این رویداد توسط بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی و ستاد فناوری های نرم و هویت سازی معاونت علمی و فناوری و مشارکت و همکاری همه جانبه مجموعه هایی چون سازمان بسیج علمی و فناوری استان، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی، شرکت شهرکهای صنعتی و مرکز نوآوری و کارآفرینی تک برگزار میشود و به ایدههای برتر تسهیلاتی مانند شش میلیون تومان وجه نقدی برای سه تیم برتر و حمایت از شکل گیری کسب و کار و توسعه فردی اعطا خواهد شد.