آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۹۵۶
سعید زیباکلام در دانشگاه اصفهان:

عزم راسخ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی نیست/ رسم مبارزه را از مدافعان حرم باید آموخت

استاد دانشگاه تهران گفت: عزم برای مبارزه را می‌بایست از این مدافعان حرم آموخت که باعث بهت و تعجب تمام سیاست‌مداران غربی که آن را شکل داده بودند شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اصفهان، به مناسبت هفته بسیج مستضعفین، دومین برنامه از سلسله برنامه‌های "جمهور" با موضوع "استکبار درون، استکبار بیرون" با حضور سعید زیباکلام، کارگران معدن یورت و هپکو و دانشجویان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

غارت بیت‌المال در کشور تا زمانی که عزمی برای مبارزه نباشد، ادامه دارد

وی در این مراسم به موضوع چگونه غارت بیت‌المال در ایران نهادینه‌ شده است پرداخت و بیان داشت: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی جمهوری اسلامی ایران" که در سال 80 و پس از فرمان 8 ماده‌ای رهبر انقلاب برای سروسامان دادن به مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل‌شده بود، چه نتایجی داشته است؟

وی افزود: چگونه قرار است با این بی‌نظمی و عدم همت برای جلوگیری از رانت‌خواری و رانت پروری، ستاد مبارزه بامفاسد اقتصادی بتواند به رسالت خود درست عمل کند.

زیباکلام با بررسی سال‌های سپری‌شده فرمان 8 ماده‌ای رهبر انقلاب ادامه داد: نتایج تمامی جلسات سال 80 با حضور سران سه قوه، منتهی به "تأکید بر مبارزه با فساد در هر مقامی" شده بود و  در سال 81 و پس از 9 ماه گذشت از جلسات قبل مصوبه جلسه "لزوم تقویت نهادهای نظارتی" اعلام شد و سال 82 پس از گذشت 2 سال از تشکیل ستاد، آنچه به خبرنگاران از روند برگزاری جلسه گفته شد "تقدیر رئیس‌جمهور از اعضای ستاد" بود.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: بهمن 83 با تشکیل جلسه‌ بعدی ستاد با حضور خبرنگار رسانه‌ ملی و یک گزارشگر از خبرگزاری دولتی، سندی که مصوبات جلسه را بازتاب کند، یافت نشده و تنها ستاد برای "پاسخگویی بهتر به رسانه‌ها" به انتخاب سخنگو پرداخته است و سال 84 اعضای ستاد تصمیم می‌گیرند تا گزارشی از اقدامات ستاد به رهبری ارائه نمایند، که سران سه قوه مأمور تهیه‌ این گزارش می‌گردند.

زیباکلام با بیان اینکه اعضای ستاد متشکل از نمایندگان مردم در مجلس هستند، این پرسش را مطرح کرد که چگونه ما می‌توانیم بدون شناخت از توانایی، پاک دستی، تعهد و تخصص نمایندگان به‌ صورت لیستی آن‌ها را به‌ عنوان وکیل خود به مجلس بفرستیم؛ درحالی‌که با حضور نمایندگان مجلس در این ستاد هیچ طرحی که کمکی به حل مشکلات مردم و رفع موانع اقتصادی کرده باشد، مطرح نشده است؟ چراکه نتیجه‌ آن است که بدون شناخت به جریاناتی اعتماد می‌کنیم و حاصل آن مدیرت رانتی کشور می‌شود.

وی به صحبت رئیس ستاد مبارزه در مهر 96 اشاره کرد که گفته بود "مشکل ما نبودن عزم راسخ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی است" افزود: این جمله نشانگر آن است که تا زمانی که اعضای ستاد مبارزه که متشکل از سه قوه و جریانات و گروه‌های سیاسی مختلف‌ هستند، جدیت و عزمی برای مبارزه نداشته باشند، غارت بیت‌المال ادامه دارد.

زیباکلام با اشاره به پایان گروه تروریستی داعش در چند روز اخیر بیان داشت: عزم برای مبارزه را می‌بایست از این مدافعان حرم آموخت، که باعث بهت و تعجب تمام سیاست‌مداران غربی که آن را شکل داده بودند شدند.

این استاد دانشگاه در پایان با توضیح آنکه نمایندگان مجلس طرحی با عنوان "صیانت جامعه از فساد اقتصادی کارگزار و مسئولین جمهوری اسلامی" را در سال 86 به مجلس ارائه نمودند، از روند 10 ساله‌ این طرح بیان داشت: این طرح و رفت‌وبرگشت‌های آن بین مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، تاکنون هیچ آیین‌نامه‌ای برای اجرای شدن این موضوع باوجود تصویب در سال 95 ابلاغ نشده است.

در حاشیه این مراسم، دبیر سلسله برنامه‌های جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار دانشجو بیان کرد: می‌توان با استفاده از بستر حضور دانشگاهیان، اتفاقات جدیدی در عرصه‌ رفع مسائل کشور رقم زد و در این بستر دانشجویانی که فارغ از نگاه‌ها و تعلقات حزبی می‌توانند آزادانه به مسائل فکر کنند و باریشه یابی آن‌ها، قدمی در حل مشکلات بردارند، بدنه‌ نخبگانی این ظرفیت را دارد تا مطالبات جامعه را به بدنه‌ اجرایی و سیاست‌گذاران انتقال دهد.

معین شایستگان گفت: گره زدن پویش اجتماعی در سطح دانشگاه به جنبش‌های کارگری از دیگر دغدغه‌های دانشجویان بسیجی دانشگاه صنعتی اصفهان در روز تشکیل بسیج مستضعفین بود که به همین منظور از نماینده‌ کارگران شرکت هپکوی اراک و معدن یورت گلستان دعوت‌ شد و در آخر مراسم از آنان تقدیر به عمل آمد.

برچسب ها:
پرونده هپکو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار