آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۸۳۶

ماجرای تهدید به قتل نماینده مجلس در جریان رسیدگی به یک پرونده

محمد علی پورمختار عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: برخی از آقایان در باره پیگیری پرونده‌ها توصیه‌هایی می‌کردند و می‌گفتند که رفتار عاقلانه‌تری داشته باشید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو ، محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی مجلس در بخشی از گفتگو با یکی از رسانه های کشور  در خصوص حاشیه های رسیدگی به برخی پرونده ها در مجلس صحبت هایی را مطرح کرد.
 
وی گفت: روند کار به گونه‌ای بود که حتی با بعضی از دوستان قدیمی خودم به دلیل اقدامات غیرموجهی که انجام می‌دادند دچار تنشهایی می‌شدم. برخی آقایان در پیگیری پرونده‌ها به ما می‌گفتند رفتار عاقلانه‌تری داشته باشید

نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در خصوص مصداقی از تهدید و پیشنهاد رشوه برخی افراد به وی، اعضا و کارشناسان کمیسیون برای صرف نظر کردن از پیگیری پرونده‌ها گفت: برخی از آقایان در باره پیگیری پرونده‌ها توصیه‌هایی می‌کردند و می‌گفتند که رفتار عاقلانه‌تری داشته باشید.

پورمختار در ادامه افزود: یک بار فردی به من گفت که تو نمی‌ترسی که برایت اتفاقی بیفتد و به عنوان مثال برایت صحنه تصادفی درست شود؛ من به وی گفتم که من از ابتدای جنگ تا کنون منتظر شهادت هستم و از سال ۵۹ تا کنون اضافی زندگی کرده‌ام. نگاه من به مبارزه با فساد یک نگاه اعتقادی است و من آن را یک جهاد می‌دانم.

وی گفت: من حتی برای اینکه ببینم که تهدیدات عملی می‌شود یا نه بعضی جا‌ها را تنهایی می‌رفتم که البته اتفاقی هم نیفتاد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار