کد خبر:۶۵۰۳۷۷
پایگاه معتبر ISI-ESI اعلام کرد

۱۰ استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند

رئیس دانشگاه تبریز از قرار گرفتن نام ۱۰ استاد این دانشگاه، در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا بر اساس اعلام پایگاه ISI-ESI خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبر گزاری دانشجو از تبریز، محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز گفت: بر اساس اطلاعات استخراج شده پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) از پایگاه های معتبر علمی جهان، ۱۰ محقق دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.

وی افزود: علیرضا ختایی در حوزه شیمی و مهندسی، سیامک طلعت اهری در حوزه مهندسی و علوم کامپیوتر، ابراهیم بابائی، سعید زینالی هریس، سید محمد سید محمودی، محمد امجدی، سید حسین حسینی و مرتضی یاری دریامان در حوزه مهندسی، بابک قنبرزاده در حوزه علوم کشاورزی و جلال شیری در حوزه علوم کامپیوتر از این دانشگاه به عنوان طلایه داران علم ایران در جهان به حساب می آیند.

به گفته رئیس دانشگاه تبریز، تعداد ارجاعات و استنادهای صورت گرفته به پژوهش های این محققان در ۱۰ سال اخیر از جمله معیار های این انتخاب بوده و اعلام این اسامی در حالی صورت گرفته که در فهرست قبلی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) نیز پنج استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار داشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار