کد خبر:۶۵۰۵۶۱

بلندترین میز غذای بازنشستگان کشور در برج میلاد تهران

بلند‌ترین میز غذا بازنشستگان در کشور به همت صد‌ها بازنشسته آشپز تهرانی و خانواده‌های شان و با ارایه بیش از ۱۵۵۰ غذا در محل نمایشگاه‌های بین المللی برج میلاد تهران چیده شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چهارمین جشنواره غذا و سفره‌های رنگین بازنشستگان شهرداری تهران و خانواده‌های ایشان که در برج میلاد برگزار شد، بیش از ۱۵۵۰ مدل غذا در بخش‌های پنج گانه غذاها، پیش غذاها، دسر‌ها و نوشیدنی‌ها و انواع بستنی، ترشی، مربا و شوریجات و شیرینی‌ها در دو بخش ایرانی و ملل در برج میلاد به زیبایی چیده شد تا رکوردی ماندگار از سفره‌های ایرانی و ملل در کشور ثبت شود.
حضور بازنشستگان با سن بالا با لباس آشپزی همراه با خانواده در کنار فرزندان و البته نوه‌ها موجب شد تا جلوه‌های بسیار زیبایی در این جمع ۳ هزار نفری بازنشستگان و خانواده‌های ایشان رقم بخورد.
در این برنامه، مصطفی منتظرالمهدی، مدیرعامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه چهارمین دوره جشنواره غذا و سفره‌های رنگین، برنامه‌ای است که توانسته جایگاه خود را در بین بازنشسته‌ها پیدا کند و رشد چشمگیر تعداد شرکت کننده‌ها در این دوره نسبت به دوره‌های اول و دوم، موید این ادعاست، افزود: در دوره اول جشنواره غذا و سفره‌های رنگین ۲۰۰ نفر و در دومین دوره حدود ۵۰۰ بازنشسته شرکت کرده بودند. در سومین دوره نیز شاهد حضور ۱۲۰۰ بازنشسته آشپز بودیم؛ حال آنکه امروز در چهارمین دوره از جشنواره غذا، بیش از ۱۵۵۰ بازنشسته آشپز شرکت کرده اند و به همین دلیل، مجبور شدیم تا در فضایی به وسعت ۵ هزار متر مربع در محل نمایشگاه‌های بین المللی برج میلاد تهران، این جشنواره را برگزار کنیم و این حضور، نشان از این است که جشنواره به خوبی توانسته در بین بازنشسته‌ها جایگاه خود را بیابد.
وی همچنین در خصوص اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: سازمان بازنشستگی شهرداری تهران در سال جاری و بر اساس مصوبه اولیه هیات دولت، این قانون را تا همان مرحله ابلاغی انجام داد و آماده است تا هر زمانی که دولت، قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را ابلاغ کند، بلافاصله نسبت به اجرایی کردن آن اقدام کند.
بر اساس این گزارش، در چهارمین جشنواره غذا و سفره‌های رنگین بازنشستگان شهرداری تهران که با تقدیر از ۲۰ غذای برگزیده توسط هیات داوران به پایان رسید، ۲۷۵ پیش غذا، ۸۱۴ غذا، ۱۷۷ دسر و بستنی، ۱۵۴ نوشیدنی و ۱۳۲ ترشی و شوری جات در دو بخش ایرانی و ملل ارایه شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار