گزینش فردی مناسب برای دانشگاه، صدقه جاریه محسوب می‌شود/ به دنبال تربیت دانش‌آموختگانی در تراز انقلاب اسلامی هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۶۲۲
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اصفهان:

گزینش فردی مناسب برای دانشگاه، صدقه جاریه محسوب می‌شود/ به دنبال تربیت دانش‌آموختگانی در تراز انقلاب اسلامی هستیم

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اصفهان گفت: انتخاب و گزینش فردی مناسب برای دانشگاه، صدقه جاریه محسوب می‌شود که بدون شک ثواب آن همواره به دنبال گزینش‌گران دلسوز و متعهد خواهد بود.
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، احمد آذین، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست هم‌اندیشی مدیران و رابطان گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بیان داشت: امنیت امروز ما حاصل جان‌فشانی های شهدا از شروع انقلاب تا حال حاضر است و امروز جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا از امن‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: تعهد و تدین در کنار تسلط علمی و پژوهشی ملاک گزینش استادان در دانشگاه آزاد اسلامی است؛ اعتقاد راسخ به نظام و ارزش‌های انقلابی، تواضع و شایستگی علمی استاد در کنار تکریم جایگاه دانشجویان موجب ایجاد روحیه نشاط و علاقه‌مندی آنان در کلاس درس شده و ماحصل آن تربیت دانش‌آموختگانی فرهیخته، انقلابی و متعهد خواهد بود تا آینده‌سازان این مرز و بوم با تعهد و سخت‌کوشی، پیشرفت‌های همه‌جانبه ایران اسلامی را رقم زنند.

رئیس هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در ادامه تاکید کرد: رعایت اصل امانت‌داری در انتخاب استادان از اهداف و وظایف حوزه گزینش در دانشگاه است؛ چرا که دانشجویان امانت ما هستند و حفظ امانت باید با گزینش خوب استادان همراه باشد.

آذین در پایان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نشست هم اندیشی مدیران و رابطان گزینش استان اصفهان خاطرنشان کرد: استادان حق‌التدریس، استادان مدعوی هستند که باید بهترین آنها برای تدریس دعوت شوند و دقت‌نظر در این انتخاب صحیح و خطیر را از مدیران و رابطان گزینش واحدها و مراکز آموزشی استان اصفهان خواستارم.

 هم چنین حجت‌ الاسلام عباسعلی حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع‌الاول گفت: حوزه گزینش به عنوان گلوگاه‌ اولیه‌ای است که به مثابه دیده بان هوشیار در سازمان ها ایفای نقش می‌کند و در جذب افراد شایسته و واجد شرایط تلاش می‌کند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب، استادان دانشگاه‌ها فرماندهان جنگ نرم هستند از این‌رو استادان باید حائز شرایطی باشند و هرکس نمی‌تواند فرمانده باشد و این امر مهم، بخشی از وظیفه گزینش در دانشگاه است که این صلاحیت ها را احراز کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تاکید کرد: اگر مرز ورودی و گلوگاه اصلاح شود در نتیجه مشکلات و دغدغه های فرهنگی مرتفع شده و هزینه های مادی و معنوی آتی به حداقل می‌رسد.

وی در ادامه با برشمردن معیارهای گزینش بر اساس دیدگاه قرآن پرداخت و خاطر نشان کرد: بکارگیری هارون توسط حضرت موسی (ع) و ماجرای طالوت و حضرت یوسف (ع) که در قرآن از آن‌ها یاد شده است به ما معیارهایی از گزینش صحیح را نمایان می‌سازد که با نگاه عمیق در آن می‌توان دریافت که از دیدگاه قرآنی، گزینش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: از دیدگاه امام علی(ع) داشتن علم و دانش و نیز تعهد و فضیلت دو ویژگی مهم برای فرد اصلح است.

حجت‌الاسلام حیدری در پایان  تاکید کرد: انتخاب و گزینش فردی مناسب برای دانشگاه، صدقه جاریه محسوب می‌شود که بدون شک ثواب آن همواره به دنبال گزینش‌گران دلسوز و متعهد خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار