در پی سخنان ترامپ؛
دانشجویان دانشگاه ایلام در حمایت از قدس تجمع کردند
دانشجویان انقلابی دانشگاه ایلام در محکومیت انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف در تجمعی اعتراضی، اقدام آمریکا را محکوم کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز دانشجویان انقلابی دانشگاه ایلام در محکومیت انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف در تجمعی اعتراضی یاوه گویی های ترامپ در انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیتالمقدس را شدیدا محکوم کردند.
در این برنامه که با همکاری بسیج دانشجویی و تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام برگزار شد شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر صهیونیسم» و همچنین قرائت بیانیه مشترک جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام قرائت شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.