راه‌اندازي مقطع دكترا مهم‌ترين اولويت‌ دانشگاه تفرش است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۶۸
رئيس دانشگاه تفرش

راه‌اندازي مقطع دكترا مهم‌ترين اولويت‌ دانشگاه تفرش است

رئيس دانشگاه تفرش گفت: راه‌اندازي مقطع دكترا از مهم‌ترين اولويت‌هاي اين دانشگاه در سال جاري است كه اين امر در سايه همت و كار مضاعف تمام افراد به ويژه استادان، دانشجويان و پرسنل دانشگاه تحقق خواهد يافت.

 به گزارش خبرنگار «شبكه خبردانشجو» از اراك، سيدسلمان نورآذر ديروز در ديدار با پرسنل دانشگاه تفرش، با اشاره به فعاليت دانشگاه تفرش بيان داشت: دانشگاه تفرش طي سه سال اخير به موقعيت ممتازي دست يافت كه افزايش دانشجو از 350 نفر در سال 85 به 2700 نفر در سال 88، افزايش هيئت علمي از 12 به 44 نفر و افزايش رشته از هشت رشته به 21 رشته در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد از مهم‌ترين آنها بوده است.

وي در ادامه با اشاره به نام گذاري امسال با عنوان همت و كار مضاعف، اظهار داشت: پيام نوروزي رهبري در جامعه نيازمند در دستور كار قرار گرفتن تمام حوزه‌ها به ويژه حوزه‌هاي اجتماعي، علمي و سياسي كشور است. همت مضاعف، كار مضاعف همه افراد جامعه را مي‌طلبد و همه آحاد جامعه بايد براي محقق شدن اين پيام تلاش كنند.

نورآذر اظهار داشت: همه اقشار جامعه بايد با بهره‌گيري از امكانات و منابع موجود ضمن تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري، بستر توسعه همه جانبه كشور را در زمينه‌هاي مختلف فراهم كرده و ايران اسلامي را به كشوري مستقل در تمام زمينه‌ها تبديل كنند.

رئيس دانشگاه تفرش خاطرنشان كرد: يكي از بخش‌هايي كه بيش از ساير بخش‌ها به همت مضاعف نيازمند است، بخش علمي است که در اين راستا جامعه دانشگاهي بايد با اهتمام بيش از پيش، در كار توليد علم بكوشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار