
امام خمینی(ره) وحدت حوزه و دانشگاه را به معنای واقعی محقق ساخت

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اهواز، آیتالله سیدمحمد علی موسوی جزایری امروز در جمع اساتید بسیجی استان خوزستان ضمن عرض تسلیت سالروز شهادت شهید مفتح بیان داشت: 27 آذر روز مهم وحدت حوزه و دانشگاه را گرامی میداریم و این روز را به سازندگان ایران اسلامی که دارای سرچشمهای از افکار ناب هستند، تبریک میگویم.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت: امیدواریم کشور و اقتصادی مترقی از نظر علمی داشته باشیم و دانشگاههایمان در اوج شکوفایی باشند؛ همچنین همانند بحث آموزش در بحث پژوهش به پیش برویم و از نظر علمی از کشورهای پیشرفته و اول به شمار آییم؛ البته علم همراه با معنویت و اخلاق اسلامی معنا دارد.
آیت الله جزایری یادآور شد: باید هر کاری که سبب وحدت هر چه بیشتر حوزه و دانشگاه میشود انجام دهیم و با پشتیبانی از یکدیگراهداف مشترک را دنبال کنیم.
در این دیدار علیرضا رازقی زاده، مسئول بسیج اساتید خوزستان با گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه از آرمان های بزرگ امام راحل است که همیشه بر چنین پیوندی تأکید داشتند.
مسئول بسیج اساتید استان خوزستان با بیان اینکه همه همت و توان را برای تحقق آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی به کار خواهیم بست، افزود: امام خمینی(ره) در همه سال های فعالیت شان بر وحدت حوزه و دانشگاه تأکید داشتند و رهبری نیز چنین مسیری را دنبال می کنند.