آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۹۰۶
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام:

9 دی بازخوانی مجدد مرگ بر استکبار است

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام با صدور بیانیه‌ای به مناسبت ۹ دی اعلام کرد: ۹ دی بازخوانی مجدد مرگ بر استکبار است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل انقلابی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام به مناسبت ۹ دی بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم


یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ

می‌خواهند نور خدا را با دهان های خود خاموش کنند؛اما خدا کامل کننده نور خویش است هرچند که کافران را خوش نیاید. (سوره صف_آیه ۸)

نهم دی مظهر استمرار جمهوریّت و اسلامیّت.

۲۲ خرداد ۸۸ حماسه‌ای است به وسعت یک تاریخ که در جغرافیای وجود انسان‌ها تبلور یافت، حماسه‌ای که امت همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور ۸۵ درصدی خود در پای صندوق‌های رأی، برگ زرینی دیگر در دفتر افتخارات این مرز و بوم رقم زدند.

پیروز واقعی این دوره از انتخابات نیز همانند دوره‌های پیشین خود ملت بودند، چه آنهایی که به کاندیدای منتخب رأی داده و چه آنهایی که رأی خود را به کاندیداهای دیگر دادند همگی در این جشن ملی سهیم شدند. اما هنوز اندک زمانی از این حضور حماسی نگذشته بود که دستان پلید استکبار از آستین مزدوران داخلی آن‌ها بیرون زد و با طیفی از فریب خوردگان درصدد تلخ کردن شهد شیرین این پیروزی در کام ملت شدند. نظام جمهوری اسلامی که می‌رفت به پشتوانه این حضور ۴۰ میلیونی، معادلات منطقه و حتی جهان را تغییر دهد به یک باره کار به جایی رسید که حکومت فاسدی همچون نظام دیکتاتوری مطلق عربستان _. که حتی پارلمان فرمایشی هم ندارد _. در مقابل آن ژست دموکراسی بگیرد و این شاید بزرگ‌ترین خیانتی بود که مدعیان دروغین تقلب در انتخابات در حق این ملت روا داشتند.

جنبش دانشجویی به عنوان چشمان بیدار جامعه از مدت‌ها قبل در حال رصد کردن این شیطنت‌ها و اقدامات مذبوحانه می‌باشد و در این مدت به حقایقی تلخ درباره کسانی دست یافته که زمانی نزد افکار عمومی از آنان حمایت می‌کرده است، اما باید به این نکته اشاره داشت که نه تن‌ها جنبش دانشجویی بلکه همه آحاد ملت با هیچ کس عهد اخوت نبسته اند و اشخاص تا زمانی از حمایت مردم برخودارند که از اصول اصیل انقلاب اسلامی تخطی نکرده و ذره‌ای از مسیر ولایت منحرف نشوند چرا که به فرموه خمینی کبیر: "ملاک و میزان در هرکس حال فعلی اوست. "

سخن و گلایه در این باب بسیار است، ولی حزب الله تمامی این حرف‌ها را در قلب و سینه خود نگه می‌دارد، اما اگر بنا باشد که این اقدامات مذبوحانه متوقف نشوند و برخی به مسیر ولایت بازنگردند، دفعه بعد با صراحت بیشتری با مردم سخن خواهیم گفت و به افشاگری علیه این معدود کسانی اقدام خواهیم نمود که مستبدانه در صدد ضربه زدن به نظام و رهبری می‌باشند و باید بدانند که این ملت و انقلاب تن‌ها و تن‌ها حول محور ولایت می‌گردند نه شخص دیگر.

آری، نهم دی تحقق اراده الهی در اراده و حضور ملت ایران و بازخوانی مجدد مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس و مرگ بر شاه و درود بر خمینی و استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و تحقق دیگر وعده الهی در پیوند بین امت و رهبری است؛ امتی بسان امت ۵۷ و رهبری بسان رهبری خمینی کبیر، رهبری خمینی گونه خامنه‌ای.

9 دی یک روز بود، ولی بهتر از هزار روز.

در 9 دی صدای هل من ناصر بلند نشد، ولی فریاد لبیک یا حسین تا آسمان بگوش رسید.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام ضمن گرامی داشتن حماسه عظیم ۹ دی از تمام ملت ایران بخصوص مردم استان ایلام جهت حضور در راهپیمایی ۹ دی دعوت به عمل می‌آورد

والسلام علی من اتبع الهدی

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار