بورس ايران به بالاترين ارزش، در عمر 43 ساله خود دست يافت
به گزارش خبرنگار اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، شاخص كل بازار بورس تهران امروز با 204.8 واحد افزايش همراه بود و به ارزشي معادل 14139 واحد رسيد كه در 43 سال گذشته بي سابقه بوده است.
بر همين اساس، شاخص بازاراول بورس تهران نيز بعد از افزايش 48 واحدي روز گذشته، امروز نيز با افزايش 104.8واحدي همراه بود و به 11739.7واحد رسيد.
بر اساس اين گزارش، شاخص بازار دوم بورس تهران نيز همانند شاخص كل و بازار اول، با افزايش مواجه شد و با 776.3 واحد افزايش، به 19354.2 واحد رسيد.
اين گزارش حاكي است، امروز همانند شاخصهاي ديگر، شاخص صنعت نيز با 175.1 واحد افزايش همراه بود و به 10932.1 واحد رسيد.
اين گزارش مي افزايد: مجموع حجم معاملات امروز، 206ميليون سهم به ارزش 516هزار و 287 ميليون ريال بود كه شامل 11هزار و 436 معامله است.
همچنين بيشترين تقاضاي امروز مربوط به سنگ آهن گل گهر اصفهان، رنا و ايران خودرو بود و فرموليبدن كرمان،گرانيك بهسرام وصنايع لاستيكي سهند نيزبه ترتيب بيشترين عرضه سهام را داشتند.
خاطرنشان ميشود، بيشترين افزايش قيمت مربوط به گروه صنعتي بارز و بيشترين كاهش قيمت نيز مربوط به كارتن ايران بود.
لازم به ذكر است، شاخصهاي بازار بورس تهران با شروع سال جديد، روند رو به رشدي به خود گرفت كه با آغاز هفته جاري، روند رو به رشد آن ادامه يافت و در نهايت از ارزش 14 هزار واحد گذشت كه در طول 43 سال عمر بورس ايران بي سابقه بوده است./انتهاي پيام/