آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۹۴۱
طی بیانیه‌ای؛

‌کانون نور دانشجویی علوم پزشکی شهرکرد از نحوه ارسال جوایز برگزیدگان مسابقات قرآن انتقاد کرد

کانون قرآن و عترت نور دانشجویی طی بیانیه‌ای از نحوه ارسال جوایز برگزیدگان مرحله دانشگاهی، کشوری و ملی‌جشنواره قرآن و عترت دانشجویان انتقاد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کانون ‌قرآن ‌و عترت ‌نور ‌دانشجویی طی بیانیه ای از نحوه ارسال ‌جوایز‌ برگزیدگان ‌مرحله ‌دانشگاهی، ‌کشوری ‌و ملی‌جشنواره ‌قرآن ‌و‌ عترت‌ دانشجویان وزارت‌بهداشت ‌پس ‌ا‌ز یکسال انتقاد کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

امام صادق(ع) فرمودند: هرکسی که بر جایگاهی تکیه زند درصورتی که اهلیت آن جایگاه را نداشته باشد جایگاهش دوزخ است.


سلامی گرم از جانب بچه های فعال و قرآنی کانون قرآن و عترت(ع) به تمامی هم دانشگاهی‌های عزیز؛ ضمن آرزوی موفقیت در امتحانات پایان ترم مختصر کلامی را به عرض می رسانم:


همانطور که مستحضر هستید سالانه از سوی وزارت بهداشت جشنواره‌ بزرگ قرآن و عترت در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود. دانشگاه ما در سال گذشته موفق به کسب ۸‌ رتبه‌کشوری و ۱‌ رتبه‌ملی در این جشنواره شد. تمامی دانشگاه‌های کشور جوایز هر مرحله از جشنواره را نهایت تا دوماه بعد اهدا می‌کنند در صورتی که دانشگاه ما علیرغم درخشش دانشجویان خود در مراحل کشوری و ملی کمترین ‌‌ارزشی را برای استعدادهای قرآنی‌فرهنگی خود قائل نبوده و بعد از پیگیری های فراوان پس از حدود یک‌سال جوایز را به دست ما رساندند و این در صورتی است که جوایز برگزیدگان المپیاد ورزشی و نشریات را خیلی زودتر و در جشن روز دانشجو اهدا نمودند.

آیا ارزش قرآن کمتر از سایر مسائل است؟! یا رتبه کشوری جشنواره برای مسئولان ما و دانشگاه ارزشی ندارد؟!


صحبتی از بودجه‌ فرهنگی دانشگاه نمی کنم یعنی صحبتی هم ندارم و این که چه می‌شود و در چه زمینه‌ای خرج میشود الله اعلم...
فقط گلایه‌ ما بچه های کانون ها و تشکل های فرهنگی دانشگاه به مسئولان این است:

"چگونه بدون بودجه فرهنگی و کارفرهنگی قرار است دانشگاه زنده بماند و دانشجو موذن جامعه گردد و چمران‌ها از دانشگاه خارج شوند؟!

با‌ز‌‌هم‌از‌ زحمات‌ معاونت‌ محترم‌ فرهنگی‌ دانشجویی‌ تشکر‌ می‌نماییم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار