آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۱۳۲۶
یک واحد تولیدی فناور خبر داد

آتل‌های اورژانسی یکبار مصرف در پارک علم و فناوری کرمانشاه تولید شد

محققان یکی از واحدهای فناور در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه موفق به طراحی و تولید آتل‌های اورژانسی موقت به صورت یکبار مصرف اندامی شدند.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تمامی سطوح آتل طراحی شده با استفاده از فناوری نانو آنتی باکتریال است؛ این آتل در سایزهای مختلف تولید شده و عضو آسیب‌دیده را کاملا فیکس می‌کند. 

آتل مورد نظر دارای قابلیت سازگاری با MRI است و دیگر لازم نیست جهت تهیه MRI آتل باز شود.

این واحد فناور با همکاری اداره کل تجهیزات پزشکی استان موفق به اخذ مجوزها و گواهینامه‌های مورد نیاز تولید انبوه آتل‌های آماده و یک بار مصرف برای نخستین بار در کشور شده است.

خدامرادی مدیر عامل شرکت طراح این محصول با بیان اینکه برای راه‌اندازی این شرکت حدود 600 میلیون تومان هزینه شده، تصریح کرد: این واحد تولیدی تاکنون 6 اشتغال‌زایی مستقیم داشته است.

این واحد تولیدی فناور در مرحله ارزیابی اخذ مجوز دانش‌بنیان و تدوین استاندارد کارخانه‌ای برای محصولات تولیدی از سوی پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار