کد خبر:۶۶۲۷۶۸
طی تفاهم نامه‌ای:

۳۱ آکادمی فوتسال در مراکز دانشگاهی ایجاد می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری در جهت رشد و توسعه فوتسال در کشور زیر نظر ۳۱ آکادمی فوتسال دانشگاهی و همچنین بسط و توسعه این رشته در دانشگاه‌ها، میان نایب رییس فدراسیون فوتبال و مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به منظور توسعه رشته ورزشی فوتسال در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، تفاهم‌نامه‌ای میان علی کفاشیان نایب رئیس فدراسیون فوتبال و محمد حسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دیگر مسئولان این دو بخش در محل سازمان امور دانشجویان به امضا رسید.

علی کفاشیان طی سخنانی با تاکید بر پتانسیل بالای ورزش دانشگاهی در ایران جهت رشد و توسعه هر چه بیشتر فوتسال گفت: با توجه به امکانات بسیار خوبی که در کشور داریم، فرصت خوبی است تا با همکاری دانشگاه‌ها به فوتسال نظم و شخصیت بدهیم و در زمینه مدارس فوتسال و تربیت مربیان فوتسال حرکت گسترده‌ای را در دانشگاه‌ها آغاز کنیم. امید است با اجرای این تفاهم نامه خدمت بزرگی به ورزش کشور و توسعه رشته فوتسال به ویژه در دانشگاه‌ها داشته باشیم.

رضا قراخانلو رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی ایران نیز خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه خوبی که از گذشته داریم، می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌های AFC و همکاری کمیته مسابقات فوتسال آسیا سمینار علم و فوتسال را مهر و آبان سال ۹۷ با حضور اساتید داخلی و خارجی برجسته برگزار کنیم.

محمدحسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی با اشاره به وجود استعداد‌های فراوان ورزشی در دانشگاه‌های سراسر کشور گفت: می‌توانیم با همکاری فدراسیون فوتبال، ۳۱ آکادمی فوتسال در مراکز دانشگاهی بزرگ در استان‌های کشور ایجاد و توسط آن‌ها بر مدارس فوتسال نظارت کنیم.

عباس ترابیان رییس کمیته فنی فوتسال ایران نیز با بیان این که انعقاد این تفاهم‌نامه فرصت خوبی را ایجاد می‌کند که از پتانسیل و ظرفیت‌های دانشگاه‌ها برای توسعه فوتبال استفاده کنیم خاطرنشان کرد: با توجه به حضور کفاشیان در کمیته فوتسال FIFA، نتایج این همکاری را به فیفا گزارش خواهیم کرد. در بحث سمینار علم و فوتسال نیز از اساتید برجسته همچون خاویر لوزانو اسپانیایی استفاده می‌کنیم.

رضا گل‌محمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران نیز با تاکید بر این که تمامی ظرفیت‌ها و امکانات ما در شهر تهران در اجرای برنامه توسعه فوتسال در دانشگاه‌ها قرار خواهد گرفت اظهار کرد: هر ماموریتی که در این مسیر و برای رشد و توسعه فوتسال به ما محول شود با تمام وجود کمک خواهیم کرد.

محمد پورکیانی نایب رییس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی نیز طی سخنان کوتاهی گفت: ما در رقابت‌های قبلی فوتسال دانشگاهی، به ویژه رقابت‌های آسیایی مقتدرانه حضور داشتیم. در صددیم با ارتباط مناسب با فدراسیون جهانی ورزش‌های دانشگاهی و اطلاع‌رسانی لازم در خصوص برنامه توسعه فوتسال در دانشگاه‌ها، در خواست توسعه و تقویت فوتسال دانشجویی را داشته باشیم.

باقری رئیس انجمن فوتسال وزارت علوم نیز با اشاره به این که ساختار اجرایی فوتسال دانشگاهی آسیا قوی نیست خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح و با توجه به پتانسیل فوتسال کشور و قدرت فوتسال دانشگاهی ما در آسیا، می‌توانیم گام‌های بسیار خوبی در کشور و دانشگاه‌های آسیا برداریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار