گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-حمید بهرامی؛ پنجمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی تلفن همراه کشور با همکاری دانشگاه شهید چمران و دانشگاه صنعتی شریف پس از دو روز رقابت در دانشگاه شهید چمران به پایان رسید. در ادامه گفتگوهایی با تیم برتر، سرپرست تیم داوری و دبیر اجرایی این دوره از مسابقات خواهیم داشت.
گروه دراگون که به صورت آزاد و از اهواز در این دوره شرکت کرده بود با طرح رادیو پادکست خود توانست به مقام برتر برسد، سرپرست گروه درباره مشکل متدوال برخی از شرکت های در اهواز گفت: مشکل عمده این است که هنوز صاحبان ایده و فن به سرمایه گذار معرفی نشدند.
محسن تیمار با طرح این مشکل گفت: باید سیستم و ساز و کاری باشد تا این دو را به هم برساند و مسابقاتی این چنینی می تواند به خوبی این نقش را بازی کند.
بهتاش صالح دانشجو ارشد نرم افزار از اعضای دیگر این گروه از این دوره مسابقات و تجربه آن گفت: مسابقات در سطح مطلوبی برگزار شد و برای خودم جالب بود که با افرادی مواجهه شدم که مثل خودم، سرگرم به برنامه نویسی و کامپیوتر آشنا شدم.
احسان احسانی مقدم، سرپرست تیم داوری و نماینده مرکز تحقیقات و فناوری پیشرفته دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: اتفاقی که ما به دنبال آن هستیم این هست تا علاوه بر اینکه تیم ها چیزهای جدیدی یاد بگیرند، جسارت پیدا کنند تا از عهده کارهای این چنینی بربیایند و البته داشتن رتبه های برتر برای تیم های شرکت کننده، اعتبار بوجود می آورد.
سرپرست تیم داوری در ادامه گفت: این ماراتن تمام تلاشش را می کند تا به واسطه خط دهی به تیم ها، افق های جدیدی را نشان بدهد همچنین افراد شرکت کننده برای مباحث کسب و کاری نیز از راهنمایی مربیانی از شرکت های دیگری که در این مسابقه حضور دارند استفاده می کنند.
وی افزود: اگر برنامه نویس ها نسبت به مسائل بوم شهر و کشور آگاه باشند می توانند علاوه بر اینکه به شهر و کشور خودشان خدمت می کنند می توانند کسب درآمد بسیار خوبی را داشته باشند.
احسانی فر در رابطه با برگزاری این دوره در اهواز گفت: چیزی که برای من جالب بود خونگرمی مردم اهواز بود که از همان لحظه ورود تحت تاثیر قرار گرفتم. برای همین انتظار می رفت که مارتن با انرژی و نظم داشته باشیم که این گونه هم بود.
نماینده مرکز تحقیقات و فناوری پیشرفته دانشگاه شریف در توضیح سطح علمی این دوره اظهار کرد: جدای از اینکه برخی از تیم ها به دلیل تقویم آموزشی و مسائل آب و هوایی نتواستند همچون دوره گذشته با تعداد بالایی شرکت کنند اما تیم های برگزیده و برتر حتی اگر در تهران هم شرکت می کردند به دلیل عملکرد خوبی که داشتند شایسته همان رتبه ها برتر می شدند.
دکتر رشتی دبیر اجرایی این دوره از مسابقات و مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: در استان نیاز بود تا بحث ایده پردازی و تفکر برای حل مشکل جا بیافتد به همین دلیل مرکز نوآوری و خلاقیت در دانشگاه شهید چمران راه اندازی کردیم با همین هدف و یکی از روش های این است که به سراغ جوانان برویم و از طرق مختلف به تشویق کنیم تا فکر خلاقشان را راه بیاندازند و ایده پردازی کنند و در نهایت ایده را به کسب و کار تبدیل کنند.
رشتی گفت: سال گذشته با دکتر ربیعی رئیس پژوهشکده فناوری و اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف دیداری داشتم و که در این کار همکاری داشته باشیم و در نهایت با اجرای این ماراتن در بستر تلفن همراه در محورهای متفاوت ایده های دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه را جذب کنیم تا بتوانند حول این ایده ها بتوانند یک کسب و کاری برای خودشان شروع کنند.
مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: خوشبختانه با رایزنیهای لازم با استانداری خوزستان، پارک علم و فناوری استان، دانشگاه صنعتی شریف و... 105 نفر در قالب 37 تیم از 15 استان برای حضور در این مسابقات ثبتنام کردهاند.
در ادامه این آیین اختتامیه این دوره، 10 تیم پاپایا، آریاتیم، اسمارتیس، چیترا، atom ، dragon ، overconfident ، diace ، baeakpont و arena به نیمه نهایی راه یافتند که داوران پس از ارائه آن ها، تیمهای dragon و اسمارتیس از اهواز و arena از همدان را به عنوان تیمهای منتخب معرفی و شایسته دریافت تندیس این مسابقات دانستند.
گفتنی است این مسابقات به مدت دو روز در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.