آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۷۰۰۲
در دوازدهمین جشنواره آثار مکتوب و پژوهشی برتر؛

دانشجوی افغانستانی دانشگاه تهران به عنوان پژوهشگر برتر معرفی شد

دانشجوی افغانستانی دوره دکتری دانشگاه تهران در مراسم دوازدهمین جشنواره آثار مکتوب و پژوهشی برتر در زمینه مبارزه با مواد مخدر، به عنوان پژوهشگر برتر معرفی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی نیک زاد، دانشجوی افغانستانی دوره دکتری دانشگاه تهران که با کسب رتبه یک کشوری در کنکور‌های کارشناسی ارشد و دوره دکتری نائل آمده بود، در مراسم دوازدهمین جشنواره آثار مکتوب و پژوهشی برتر در زمینه مبارزه با مواد مخدر، روان گردان‌ها و پیش ساز‌ها که از سوی ستاد کل مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران ، به عنوان یکی از پژوهشگران برتر این جشنواره معرفی شد.
 
اثر پژوهشی مجتبی نیک زاد با هدف مبارزه با عرضه مواد مخدر در افغانستان از میان بیش از ۹۰۰ اثر پژوهشی، پایان نامه و رساله دکتری در این جشنواره انتخاب گردیده است و لوح تقدیر و تندیس خویش را از طرف  عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور ایران دریافت نمودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار