روزمرگي يكي از آسيب هاي طرح هجرت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۱
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان مركزي:

روزمرگي يكي از آسيب هاي طرح هجرت است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان مركزي يكي از آسيب‌هاي اردوهاي طرح هجرت بسيج سازندگي را ايجاد روزمرگي عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، سيد حسن نجفي منش در مراسم افتتاحيه طرح هجرت بسيج سازندگي كه 23 تير ماه در دانشگاه اراك برگزار شد، طرح برنامه‌هاي ابتكاري خلاقانه را راه گريختن از دام روزمرگي در اردوهاي طرح هجرت دانست و گفت: دانشجوياني كه در مكان‌هاي محروم مستقر مي‌شوند و به تدريس مي‌پردازند، اگر در كنار آموزش، مسابقات فرهنگي، ورزشي، هنري و نيز طرح‌هاي ابتكاري ديگري را اجرا كنند، به اين دام نمي‌افتند.

نجفي منش افزود: اين جوانان مومن، پركار و دلسوز در صورتي كه از استعدادهايشان بهره برداري صحيح شود، پتانسيل عظيمي دارند كه مي‌توانند تحولاتي بزرگ در كشور به وجود آورند.

وي اذعان داشت: اگر از اين نعمت خدادادي خوب بهره برداري ‌شود و پتانسيل آنها به روش صحيح مديريت شود، ديگر مسائل و مشكلاتي را كه امروز در جامعه داريم، نخواهيم داشت، استعداد جوانان هدر نخواهد رفت و توسعه و شكوفايي كشور شتاب و سرعت بيشتري به خود مي‌گيرد.

نجفي منش تصريح كرد: براي شناسايي، مديريت و بهره برداري از اين پتانسيل همه بايد بسيج شويم تا نتیجه دهد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان مركزي، عرصه‌هاي فعاليت دانشجويان را تشريح و پيشنهادات و راهكارهايي را براي انجام هرچه بهتر اين فعاليت‌ها عنوان كرد.

وي برنامه ريزي صحيح، مديريت زمان، نيروي انساني و مالي را مهم ارزيابي كرد و يادآور شد: با وجود استقلال در تصميم گيري براي دانشجويان، افزايش اثربخشي، همفكري و همكاري آنها با يكديگر از اهميت بالايي برخوردار است.

نجفي منش در پايان، جلسه توجيهي تخصصي دانشجويان را 31 تير ماه جاري اعلام و خاطرنشان كرد: در اين جلسه دانشجويان باتوجه به قرار گرفتن در گروه‌هاي مختلف براي انجام فعاليت در عرصه‌هاي متفاوت به صورت جداگانه آموزش داده مي‌شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار