آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۳۳۱
دانشجوی معترض:

مجوز تجمع اعتراضی به دانشجویان دانشگاه آزاد رودهن داده نشد/ با تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی مخالفیم!

دانشجوی معترض دانشگاه آزاد رودهن گفت: با وجود عدم برخورد فیزیکی، اما مانع از اعتراض ما شدند و ما را برای برپایی اعتراض در لابی سالن مستقر کردند و ...

علی مصلی دانشجوی معترض دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در خصوص اعتراض به تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: تاکنون ۲ بار تجمع اعتراضی برگزار کردیم که دومین اعتراض ما ۵ بهمن ماه با روز مهندس مصادف شد.

مصلا با بیان اینکه یک روز در تقویم این کشور به نام روز مهندس ثبت شده است افزود: در این روز مراسماتی برگزار می‌شود و سخنرانانی به ایراد سخن می‌پردازند که از مهندسین در این روز قدردانی شود، اما عملا اتفاق خوبی برای مهندسین شکل نمی‌گیرد.

دانشجوی معترض دانشگاه آزاد آزاد اسلامی رودهن ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد افرادی که در مراسم روز دانشجو شرکت کرده بودند معترضین به تبصره ماده ۷ قانون نظام مهندسی بودند که با معترضین برخورد مناسبی نشد.

وی با اشاره به اینکه حراست مجموعه ورشی ایرانیان با ما برخورد فیزیک انجام نداد، تصریح کرد: با وجود عدم برخورد فیزیکی، اما مانع از اعتراض ما شدند و ما را برای برپایی اعتراض در لابی سالن مستقر کردند و حتی اجازه عکسبرداری به ما ندادند.

مصلا با بیان اینکه سرانجام مجبور شدیم به حیاط محوطه بیاییم تا صدای اعتراض ما شنیده شود، تصریح کرد: بنر‌های اعتراضی خود را در باز کردیم و بدون هیچگونه شعاری جمعیت زیادی از دانشجویان جمع شدند که کماکان از اعتراض ما جلوگیری به عمل آمد و مجدد جلوی درب مجموعه دست به اعتراض سکوت زدیم که بازهم از این اعتراض جلوگیری شد.

دانشجوی معترض دانشگاه آزاد رودهن در خصوص اینکه عدالتی که باید در حق دانشجویان مهندسی صورت بگیرد انجام نمی‌شود و صرفا یک روز به نام مهندس که تعدادی دورهم جمع شوند و تقدیری صورت بگیرد چندان مناسب نیست، گفت: ما به عنوان مهندس با مصوبه مذکور با مشکل بزرگی مواجهیم و بسیار ناعادلانه است که مدارک کارشناسی پیوسته و ناپیوسته باهم فرق داشته باشد.

وی در پایان در خصوص تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی گفت: در این قانون آمده است (دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی پیوسته علمی کاربردی یا تکنولوژی در رشته‌های هفت گانه ساختمان می‌توانند با داشتن سایر شرایط لازم صلاحیت طراحی محاسبات فقط در پایه سه بدون امکان ارتقا با شماره مرتبط دریافت کنند، اما دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته، علمی کاربردی، کاربردی یا تکنولوژی در رشته‌های اصلی ساختمان که دارای مدارک کاردانی در رشته‌های اصلی یا رشته مقطع کارشناسی است، فقط در پایه سه بدون امکان ارتقا با شماره مرتبط امکان پذیر است).
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار