نخستين جلد دايرةالمعارف قرآن كريم ويژه نوجوانان منتشر ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجتالاسلام علي خراساني، مديرگروه دايرةالمعارفهاي قرآني و عضو هيئت علمي مركز فرهنگ و معارف قرآن گفت: جلد نخست اين دايرةالمعارف مراحل پاياني را گذرانده و به انتشارات بوستان كتاب سپرده شده است.
وي با بيان اينكه با توجه به هدف كلي توسعه و بسط مطالعات قرآني در ميان اقشار مختلف جامعه، اين پروژه براي سطح نوجوانان طراحي شده است، افزود: جلد اول اين مجموعه مشتمل بر 100 مدخل است كه آب، آخرت، آرامش، آسمان، ابابيل، ابتكار، ابرار، ابراهيم، ابليس، ابوجهل، ابوطالب، اتحاد، اخلاص، اذيت و ارتداد شماري از اين مدخلها هستند.
عضو هيئت علمي مركز فرهنگ و معارف قرآن با بيان اينكه اين جلد نخستين جلد از 12 جلد دايرةالمعارف نوجوان است، يادآور شد: اميدواريم با همت همكاران در بوستان كتاب، دانشنامه قرآني نوجوان به صورت رنگي و با كاغذ گلاسه همراه تصاوير و نقشههاي متناسب و با طبع آراستهاي به چاپ رسد تا نوجوانان با اشتياق بيشتري به اين مجموعه غني و ارزشمند رجوع كنند.
لازم به ذكر است، آمادهسازي اين اثر را جمعي از متخصصان قرآني و متخصصان ادبيات كودك و نوجوان بر عهده داشتهاند./انتهاي پيام/