آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۳۲۶
حجت الاسلام نصیری:

مهارت آموزی، اصلی مهم برای آغاز و پایداری زندگی مشترک است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد مشهد گفت: انسان در تمام ابعاد زندگی نیاز به آموزش دیدن و مهارت آموزی دارد و در همین راستا وقتی قرار است برای لحظه به لحظه زندگی دنیوی و اخروی خود شریک انتخاب کند.
امید ملائی

به گزارش  خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین مجید نصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد مشهد در مراسم افتتاحیه شانزدهمین کاروان ازدواج دانشجویی سال 96 که در رواق مطهر حضرت زهرا(س) بارگاه منور رضوی برگزار شد، ضمن قرائت پیام مقام معظم رهبری به زوج های جوان، به بیان توصیه هایی خطاب به آن ها پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین نصیری، با اشاره به نقش مهم آموزش و کسب مهارت در پایداری زندگی مشترک، اظهار کرد: انسان در تمام ابعاد زندگی نیاز به آموزش دیدن و مهارت آموزی دارد و در همین راستا وقتی قرار است برای لحظه به لحظه زندگی دنیوی و اخروی خود شریک انتخاب کند، به طریق اولی به کسب مهارت های لازم نیازمند است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد مشهد، افزود: هم برای آغاز زندگی مشترک و هم برای مدیریت روابط زوجین، آموزش هایی وجود دارد تا زوجین بدانند چگونه این علقه ای را که به واسطه عقد ازدواج بین آن ها وجود دارد، محکم نگاه دارند.

وی در پایان با اشاره به نکات مهم و راهبردی موجود در پیام مقام معظم رهبری خطاب به زوج های جوان، خاطرنشان کرد: تک تک کلمات این پیام را سرلوحه زندگی خود قرار دهید و در کنار همسرتان با خوشی و شادمانی زندگی کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار