آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۲۱۴

جاسوسی آنتی‌ویروس جدید «گوگل کروم» از کاربران

آنتی‌ویروس جدید «گوگل کروم»، از محبوب‌ترین مرورگرهای وب جهان، موجب ایجاد نگرانی‌های جدی در زمینه امنیت حوزه خصوصی کاربران شده‌است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شمار زیادی از کاربران اعلام کرده‌اند که مرورگر «گوگل کروم» از آن‌ها جاسوسی می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» آنتی‌ویروس جدید «گوگل کروم»، از محبوب‌ترین مرورگر‌های وب جهان، موجب ایجاد نگرانی‌های جدی در زمینه امنیت حوزه خصوصی کاربران شده‌است.

شمار زیادی از کاربران گوگل کروم اخیرا متوجه شده‌اند این مرورگر پنهانی و بدون اجازه قبلی آن‌ها تمام پوشه‌های آن‌ها را بررسی و اِسکن می‌کند.

آنطور که وب‌سایت «Motherboard» گفته عامل اصلی این کار مخرب افزونه ابزار پاکسازی (Cleanup) نسخه جدید گوگل کروم است که برای پاکسازی پوشه‌های کاربر و نابودی بدافزار‌ها از نرم‌افزاری از شرکت امنیت‌سایبری ESET استفاده می‌کند. به این صورت که اگر بدافزاری شناسایی شود این ابزار پاکسازی متادیتای پوشه مشکوک را به گوگل ارسال می‌کند و از کاربر می‌پرسد که این تهدید احتمالی را حذف کند یا نه.

در واقع گول‌گل پیش از این هیچ اطلاع‌رسانی در این زمینه نکرده بود و نخستین بار «کِلی شورت‌ریج» که خود کارشناس امنیت سایبری است متوجه شد نسخه جدید گوگل کروم در واقع همه پوشه‌های بخش اسناد رایانه‌اش (Documents) را پنهانی اِسکن می‌کند.

«کِلی شورت‌ریج» در گفتگو با «Motherboard» گفته که باید بگویم واقعا شوکه شدم هنگامی که فهمیدم گوگل پنهانی این ویژگی جدید را کروم اضافه کرده بدون آنکه به کاربران خود اعلام کند تا اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

وی، اما تأکید می‌کند گرچه نیت مقامات گوگل «آشکارا ارتقا امنیت است»، اما به‌نظر می‌رسد عدم شفاف‌سازی و بی‌توجهی به رضایت کاربر از مصادیق نقض معیار‌های خودشان در زمنیه نرم‌افزار کاربرپسند است.

با این حال «جاستین اسچو» مدیر امنیت گوگل کروم اصرار دارد که تنها هدف ابزار پاکسازی گوگل برخورد با بدافزار‌هایی است که قصد دستکاری مرورگر را دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار