آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۳۲۲

انجام ۴۰ سفر دریایی و جابه‌جایی ۸ هزار مسافر طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

مدیر بخش مسافری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: در پی حمله رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و بسته شدن موقت حریم هوایی کشور، بخش مسافری کشتیرانی موفق شد هشت هزار مسافر را از بنادر امارات به بنادر کشور برساند.
انجام ۴۰ سفر دریایی و جابه‌جایی ۸ هزار مسافر طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، وی با بیان اینکه شمار قابل‌توجهی از هموطنان ایرانی که در خارج از کشور به‌سر می‌بردند و برنامه‌ریزی برای بازگشت به وطن داشتند، با مشکلات جدی در روند بازگشت مواجه شدند، تصریح کرد: در این شرایط، مسیر دریایی بین ایران و امارات به‌عنوان یکی از گزینه‌های مهم و ایمن بازگشت، نقش کلیدی ایفا کرد.

مدیر بخش مسافری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افزود: بر این اساس، بخش مسافری شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که سال‌هاست به‌عنوان یکی از پیشگامان حمل‌ونقل مسافری دریایی در منطقه خلیج فارس فعالیت دارد، بلافاصله پس از این واقعه، از تاریخ ۲۴ خرداد ماه، با برنامه‌ریزی ویژه و بسیج امکانات، جابه‌جایی مسافران ایرانی را از بنادر شارجه و دبی به بندرعباس و برعکس در دستور کار قرار داد که این خدمات با بهره‌گیری از دو فروند شناور با ظرفیت ۲۴۰ نفر انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات مهم این شرکت می‌توان به افزایش تعداد سفر‌های دریایی اشاره کرد؛ به‌گونه‌ای که تعداد سفر‌ها در دو مسیر اصلی از دو نوبت در هفته به سه نوبت افزایش یافت.

مدیر بخش مسافری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیان‌داشت: این اقدام موجب کاهش تراکم و تسهیل بازگشت مسافران در بنادر مذکور شد. همچنین با توجه به شرایط خاص دریایی در فصل تابستان و مواج بودن مسیر بندر لنگه - دبی، در روز‌هایی که امکان تردد ایمن وجود نداشت، انتقال مسافران از طریق بنادر دبی و شارجه به بندرعباس جایگزین شد.

وی با بیان اینکه این شرکت موفق به افزایش ظرفیت صندلی‌های دو شناور موجود تا سقف ۳۰۰ صندلی شد، ادامه‌داد: این اقدام با اخذ مجوز‌های لازم از اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و همچنین هماهنگی با مقامات کشور امارات و همکاری موثر سفارت جمهوری اسلامی ایران در این کشور انجام شد.

این مقام مسئول گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مجوز جابه‌جایی رایگان برای آن دسته از هموطنانی که به دلیل اقامت طولانی مدت ناخواسته در خارج از کشور با مشکلات مالی مواجه شده بودند نیز صادر شد.

وی تاکید کرد: در مجموع، طی دو هفته و از طریق انجام بیش از ۴۰ سفر دریایی، موفق به جابه‌جایی حدود هشت هزار نفر از هموطنان گرامی در مسیر ایران - امارات شده است. این عملکرد، بار دیگر نقش حیاتی حمل‌ونقل دریایی و آمادگی شرکت‌های ملی در شرایط بحرانی را به نمایش گذاشت.

مدیر بخش مسافری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تداوم محدودیت‌ها در فضای هوایی کشور و عدم صدور مجوز پرواز توسط برخی از خطوط هوایی خارجی برای ورود به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: این شرکت همچنان بر تداوم ارائه خدمات حمل‌ونقل مسافری دریایی در مسیر ایران - امارات تأکید دارد. این شرکت با بهره‌گیری از دو فروند شناور مجهز و دارای ظرفیت استاندارد، مطابق با برنامه‌های ویژه اجرایی دو هفته اخیر، خدمات منظم جابه‌جایی مسافران را ادامه خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار