آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۷۵۱
گزارش/

ربط بوی نامطبوع غذا به ذائقه‌های متفاوت چیست؟/ دانشجویان صنعتی شاهرود ادعای معاون دانشگاه را رد کردند!

غذا‌ها واقعا افتضاح شدند، وارد سالن غذاخوری که می‌شوید بوی نامطبوع می‌آید؛ هرروز بدتر می‌شود سوال این است چرا برای اساتید غذای دیگری سرو می‌شود؟!
ربط بوی نامطبوع غذا به ذائقه‌های متفاوت چیست؟/ دانشجویان صنعتی شاهرود ادعای معاون دانشگاه را رد کردند!
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیاری از دانشجویان در ابتدای صبح و به هنگام عبور از دانشگاه برای رفتن به سر کلاس درس و دانشکده، تجربه عبور از کنار سلف را داشته‌اند، صدای به هم خوردن دیگ و کفگیر و یا صدای شاگرد سرآشپز را که همراه با پوست کردن سیب زمینی یا بادمجان آواز می‌خواند...
 
حتی بسیاری از دانشجویان غذا را از بوی آن حدس می‌زنند و به این امید هستند که وقتی سر ظهر بعد از  پایان کلاس درس وارد سلف غذاخوری شوند، دلی از  عزا در آورند؛ اما برخی مواقع کیفیت پایین غذای آن روز، آن‌ها را مایوس یا حتی عصبانی می‌کند. این اتفاق برای دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود رخ داد بسیاری از دانشجو‌یان می‌گویند که از همان ابتدای صبح متوجه بوی نامطبوع بودند؛ اما بی‌خبر از اینکه این بوی نامطبوع، غذای امروز آن‌ها بوده است.

 یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرورد که روز گذشته با خوردن اولین قاشق غذا از سلف بیرون آمده بود،  در گفت‌وگو با  خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: کیفیت غذا به قدری پایین بود که قابل خوردن نبود و به همراه سایر دانشجویان با اعتراض به اینکه آیا خود رئیس دانشگاه حاضر به خوردن این غذاست، مقابل اتاق وی تجمع کردیم.

این دانشجو افزود: غذای دانشگاه  واقعا افتضاح بود و وقتی وارد سلف شدیم، بوی خیلی بدی مثل مواد غذایی فاسد می‌آمد که حتی لب به غذا هم نزدیدم.
 
غذای دانشگاه  واقعا افتضاح بود و وقتی  وارد سلف شدیم بوی خیلی بدی مثل مواد غذایی فاسد می‌آمد که حتی لب به غذا هم نزدیدم.
 

/بماند/ بوی بد لپه باعث اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود شد/ حضور رییس دانشگاه در جمع دانشجویان

حضور رییس دانشگاه  در جمع دانشجویان

اما رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود که از موضوع اعتراض دانشجویان به وضعیت غذای سلف مطلع می‌شود، در جمع دانشجویان حاضر شده و تصمیم  گرفته می شود که در جلسه ای به این موضوع رسیدگی شود.

دانشجویان نظرات مختلفی درباره غذا داشتند و یکی از دانشجویان با اعتراض به این غذا گفت: غذا‌ها واقعا افتضاح  شدند وارد سالن غذاخوری که می‌شوید بوی نامطبوع از غذا‌ها می‌آید.  آقا این چه وضع غذاست. هرروز بدترمی شود سئوالم این است که چرا برای اساتید  غذای دیگری سرو می شود؟

 

 

غذا‌ها واقعا افتضاح  شدند وارد سالن غذا خوری که می‌شوید بوی نامطبوع از غذا‌ها می‌آید. آقا این چه وضع غذاست. هرروز بدترمی‌شود سوالم این است که چرا برای اساتید غذای دیگری سرو می‌شود.

بوی بد لپه باعث اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود شد/ وقتی دانشجویان به تن ماهی راضی شدند

چیدن ظرف‌های غذا در اعتراض به بوی نامطبوع

یکی دیگر از دانشجویان ضمن درخواست از رسیدگی به وضعیت غذا گفت: خواهش می‌کنم کاری برای سلف پردیس بکنید. روز گذشته  به شدت غذا بو می‌داد و غیرقابل خوردن بود...!

دانشجوی دیگری وضعیت را خیلی بغرنج تر می داند و می‌گوید که، امروز سلف خیلی شدید بوی بدی می‌داد؛ در حدی که دچار حالت تهوع شدم! از طرفی کیفیت غذا خیلی خیلی پایین است! لطفا پیگیری کنید. امروز من که وارد سلف شدم بوی وحشتناکی حس کردم  وقتی غذا گرفتم، فهمیدم این بو از خود غذاست و خورشت قیمه  بوی واقعا بدی می داد؟!

 

بوی بد لپه باعث اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود شد/ وقتی دانشجویان به تن ماهی راضی شدند

تجمع دانشجویان پشت در اتاق رییس دانشگاه 
 
مردانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با علت بوی بد غذا که منجر به اعتراض دانشجویان و چیدن سینی‌های غذا در سلف دانشگاه شد، گفت: بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان شد. لپه غذای تازه خریداری شده و پیش از طبخ امتحان نشده بود. این غذا مسموم نبوده است و به جهت بوی بد پیمانکار مقصر است.

همچنین مسئول شورای صنفی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه روز شنبه تماس‌هایی با تلفن همراه من گرفته شد که غذای ظهر بوی نامطبوع دارد و به حدی که دانشجویان گفتند نمی‌توانند وارد سلف بشوند، گفت: بعد از نخوردن غذا و ترک کردن سلف متوجه شدم که دانشجویان به نشانه اعتراض قصد منتقل کردن غذا مقابل دفتر ریاست دانشگاه را دارند که با منتقل شدن غذا‌ها مقابل دفتر وی، هرگونه بوی بد را نفی  و غذا را سالم عنوان کرد.

 در همین خصوص رمضان رمضانی، معاون امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با اعتراض دانشجویان این دانشگاه نسبت به این موضوع،  با بیان اینکه بین دانشجویان اختلاف  ذائقه وجود دارد و این موضوع امری بدیهی است، گفت: ۲۰ دانشجو از مجموع ۲۰۰۰ دانشجو روز گذشته اعتراض کردند که حق طبیعی آن‌ها بود و  این بحث‌ها در دانشگاه پذیرفته شده است.

اما معاون امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود، این گفته دانشجویان که سلف اساتید و دانشجویان جدا هست،  را رد کرد و گفت: این موضوع درست نیست و قیمه روز گذشته  را به همراه سایر معاونان دانشگاه میل کردیم. تفاوت ذائقه دانشجویان عامل تجمع روز گذشته بود.

هرچند که این گفته معاون دانشجویی دانشگاه نیز نظرات مختلفی را به همراه داشت؛ چرا که شورای صنفی دانشجویی با برگزاری نظرسنجی اعلام کردند که بیش از ۹۰ درصدد با صحبت‌های معاون دانشجویی دانشگاه که علت اعتراضات به غذای وعده ناهار روز شنبه (خورشت قیمه) را تفاوت در ذائقه دانشجویان می‌دانستند؛ مخالفت کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار