آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۷۶۲
حاج جباری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تاکنون هیچ درخواست وام ضروری دانشجویان شهید بهشتی رد نشده/ صندوق رفاه زمان پرداخت این وام‌ها را باید به حداقل برساند

معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: تاکنون همه درخواست‌های دانشجویان مبنی بر درخواست وام ضروری از سوی دانشگاه تایید شده و اگر فاصله زمانی است صندوق رفاه باید آن را کاهش دهد.
صمد حاج جباری، معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اعتراض دانشجویان دکترا به عدم تایید وام ضروری گفت: تاکنون هر درخواستی از سوی دانشجویان در زمینه وام ضروری داشتیم تایید شد.

وی افزود: این فرم‌ها به صورت سیستمی است و باید سایت صندوق رفاه باز شود که به محض باز شدن این درخواست‌ها ارسال می‌شود و ممکن است این تاخیر‌ها به دلیل فاصله زمانی باز شدن سایت صندوق رفاه باشد.

معاون دانشجویی شهید بهشتی خاطر نشان کرد: در نظر داریم مکاتبه‌ای با صندوق رفاه داشته باشیم که خیلی فاصله‌ای برای ثبت وام‌های ضروری ایجاد نشود چرا که اسمش روی آن است و دانشجویی که مشکل ضروری برایش رخ می‌دهد این وام را درخواست می‌کند بنابراین باید در کوتاه‌ترین زمان پرداخت شود.

حاج جباری ادامه داد: به نظر ما پرداخت این وام‌ها در سیکل خودش در حال انجام است اگر احیانا طولانی شده دانشجویان می‌توانند به معاونت دانشجویی مراجعه کنند که ما پیگیر این مشکل شویم، اما اگر فاصله زمانی کم است این رویه پرداخت وام است که صندوق رفاه باید آن را به حداقل برساند.

وی اضافه کرد: شاید صندوق رفاه دلایلی برای این تاخیر‌ها داشته باشد، اما معاونت دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی قطعا پاسخگوی مشکلات دانشجویان خواهد بود و این مشکلات را پیگیری می‌کند تاکنون تمامی درخواست‌ها از سوی دانشگاه تایید شده و هیچ درخواستی رد نشده است و صندوق رفاه نیز در این زمینه همکاری مناسبی داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار